Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La comunitat educativa, amb el ‘Juga-la!’


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

27.02.2010 12:22

La comunitat educativa, amb el ‘Juga-la!’

www.fcbarcelona.cat


Aquest dissabte s’ha presentat el recurs formatiu ‘Juga-la!’ davant dels mestres catalans al Cosmocaixa de Barcelona. L’objectiu ha estat aprofundir en les més de 80 activitats pedagògiques que ofereix el recurs.


Quasi una trentena de mestres i educadors de lleure catalans han atès aquest dissabte la xerrada formativa impulsada per la Fundació FC Bacelona i el Cosmocaixa per aprofundir en els detalls del programa ‘Juga-la!’, l’eina pedagògica en línia que la Fundació va estrenar fa tres anys per transmetre els valors positius de l’esport a les aules i que ja s’aplica a desenes d’escoles catalanes.

La sessió d’aquest dissabte s’ha dut a terme a la Sala Àgora del Cosmocaixa i ha estat a càrrec del pedagog Toni Moga, membre de l’equip de creadors de l’eina educativa ‘Juga-la!’

Més de 80 activitats

Cada temporada se celebra una trobada similar amb l’objectiu de transmetre personalment als educadors les novetats del recurs i les seves noves aplicacions. L’eina, disponible a www.juga-la.cat  i en cinc idiomes, compta ja amb 86 activitats, de les quals cinc són novetat d’aquest curs.

Noves propostes temàtiques

Aquesta temporada s’han incorporat noves sessions temàtiques, una per trimestre, on es proposen aprenentatges basats en la reflexió sobre experiències, sovint també extraesportives. Les sessions d’aquest curs són: "Esport i Educació: Francesc Ferrer i Guàrdia", en el primer trimestre; "Esport i Tecnologia: l’Ictineu, Narcís Monturiol", en el segon semestre i "Esport i Literatura: històries solidàries al voltant de l’esport", en el tercer trimestre.
La comunitat educativa, amb el ‘Juga-la!’
Més de 30.000 visites
Des de l’inici del curs 2009/10 el portal de ‘Juga-la!’ ha rebut més de 30.000 visites i més de 200 planes de la xarxa ja mostren l’enllaç directe a la pàgina d’aquest recurs formatiu.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana