Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El 31 de març, data límit per pagar la quota de soci


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.02.2010 20:00

El 31 de març, data límit per pagar la quota de soci

www.fcbarcelona.cat


Els socis que encara no hagin pagat la quota del seu carnet tenen com a data límit per fer-ho el 31 de març. Després d'aquesta data, es donaran de baixa i no podran participar al procés electoral.


Tot i que el 13 de juny encara queda lluny, la Junta Directiva ja treballa en diferents vessants del procés electoral per celebrar unes “eleccions modèliques i amb el màxim nombre de votants”. Així ho ha assegurat el director general Corporatiu del club, Joan Oliver, que ha traslladat a la premsa els temes tractats en la Junta Directiva d’aquest divendres al matí.

El pagament de la quota de soci 2010

Oliver també ha explicat que el dia 31 de març és la data límit per poder pagar la quota del carnet de soci. La celebració de les eleccions ha fet que el club hagi agilitzat el procés per intentar cobrar les quotes impagades, amb la tramitació de cartes d'avís als titulars dels carnets i el reforç de trucades telefòniques.

Al voltant d’11.000 quotes impagades

2010-02-26_RP_JOAN_OLIVER_005.jpgJoan Oliver ha apuntat que en aquests moments el nombre de quotes impagades està al voltant de les 11.000, xifra “aproximada a la que hi havia a aquestes alçades del curs passat”. Amb tot, aquest volum es redueix considerablement abans que s'acabi el termini de renovació. En els últims dos anys de crisi s'ha constatat un volum elevat d'impagaments en primer terme, però que després s'ha reconduït i s'ha mantingut de manera similar al de les temporades anteriors, segons ha comentat el director general.

El sistema logístic, en marxa

Un dels principals objectius de la Junta Directiva és aconseguir una bona participació a les urnes el pròxim 13 de juny. Per aquest motiu ja s’ha començat a treballar en la planificació “d’actes paral·lels per al dia de les eleccions per atraure els votants”, així com en les infraestructures i el sistema logístic del procés electoral.

La renovació de Gerard Piqué

L’aprovació de la renovació de Gerard Piqué fins al 2015 ha estat un dels altres temes tractats en la Junta Directiva, que s'ha mostrat satisfeta de l'acord. Oliver ho ha justificat així: “L’estructura essencial de l’equip queda garantida per als propers anys”. La renovació de Piqué s’afegeix a les de la resta de la columna vertebral de la primera plantilla, com a mínim, fins al 2014.
Joan Oliver en la roda de premsa posterior a la Junta Directiva. Foto: Àlex Caparrós.
Joan Oliver en la roda de premsa posterior a la Junta Directiva. Foto: Àlex Caparrós.
Proper viatge a Ruanda
El proper dimarts el president Joan Laporta, la directora general de la Fundació del FC Barcelona, Marta Segú, i el mateix Joan Oliver viatjaran a Ruanda. “L’objectiu del viatge és visitar els camps de refugiats on estan destinats la majoria de beneficis generats pel projecte MÉS”, ha explicat Oliver. Recordem que MÉS és un projecte solidari liderat conjuntament per la Fundació del FC Barcelona i Nike, els beneficis del qual van destinats a l’ACNUR. Ara fa un any que es va signar aquest projecte que el club “vol mantenir i millorar”.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana