Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Laporta es reuneix amb el Senat


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

15.02.2010 20:02

Laporta es reuneix amb el Senat

www.fcbarcelona.cat


Aquest dilluns a la tarda, Joan Laporta, acompanyat per una àmplia representació de la junta directiva, s’ha reunit amb el Senat, un òrgan estatutari, col•legiat i honorífic, de caràcter consultiu, integrat pel primer miler de socis i sòcies.


La trobada s’ha celebrat a la Sala París del Camp Nou i ha comptat amb l’assistència de 207 senadors. Aquesta ha estat la primera reunió del 2010, la quarta des de l’estiu del 2008. Les sis copes guanyades l’any 2009 han presidit la sessió.

Abans de començar la seva intervenció, Laporta ha volgut esperonar a tots als assistents després de la primera derrota a la Lliga al Vicente Calderón: “Hem de tenir la moral alta. Res de cares moixes ni el cap cot. Hem d’anar amb el cap ben dret”. Els senadors han mostrat al president del Barça la seva tranquil•litat.

El Barça, la referència

En l’informe del president, Joan Laporta ha recordat als senadors que el Barça comença a estar al lloc que li pertoca dins la història del futbol: “En el món del futbol, els clubs i les institucions agafen una sèrie de paràmetres com a referència i, el Barça, en molts d’ells, és l’exemple a seguir”. Un model que, segons paraules de Laporta, se sustenta en quatre grans pilars: “com juguem a futbol, l’anima cívica i solidària del club, un rigorós model econòmic i com es relaciona el Barça amb els nous fenòmens de la mundialització i la globalització”.

Agraïment als senadors

2010-02-15_SENAT_FCB_003.jpgEl president del Barça ha agraït en repetides ocasions el suport que els senadors li han donat al llarg dels seus set anys de mandat: “Davant vostre sempre m’hi he trobat còmode. I els vull donar les gràcies pels vostres consells, pels vostres suggeriments i també per les vostres crítiques, sempre constructives. Els èxits d’avui no haurien arribat sense l’esforç anònim de tants i tants barcelonistes. Vostès en són la prova”.

El repte: estabilitzar l’èxit

Per posar el punt i final al seu discurs, Laporta ha parlat de reptes i models: “El repte és allargar i estabilitzar l’èxit, convertint-lo en normalitat. Estic convençut que aquest model encara té molt recorregut. Convé continuar per aquest camí. No tocar res del que funciona. Espero conèixer els models alternatius que es presentaran el 13 de juny. El Barça necessita estabilitat institucional”.

Diplomes per als nous senadors

En la reunió d’avui, tal i com especificava el tercer punt de l’ordre del dia s’ha lliurat un diploma i un carnet acreditatiu a cadascun dels 92 socis que enguany han adquirit la condició de nous senadors.

Joan Laporta durant la seva intervenció davant el Senat Blaugrana. Àlex Caparrós (FCB).
Joan Laporta durant la seva intervenció davant el Senat Blaugrana. Àlex Caparrós (FCB).
Òrgan consultiu de mil socis
Tal com estableix l’article 52è dels Estatuts del FC Barcelona, la funció del Senat és assessorar i aconsellar sobre totes les qüestions que li sotmeti el president i la Junta Directiva. Les decisions del Senat s’han de prendre per majoria simple dels assistents i el vot ha de ser personal i no delegable.

En les últimes reunions del Senat l’assistència ha augmentat progressivament:

16 d’agost del 2008: 131 socis acreditats
22 de desembre del 2008: 139 socis acreditats
7 de juliol del 2009: 158 socis acreditats
15 de febrer del 2010: 207 socis acreditats


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana