Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Dimecres, més entrades per al FCB-Stuttgart


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

15.02.2010 12:09

Dimecres, més entrades per al FCB-Stuttgart

www.fcbarcelona.cat


Aquest dimecres, 17 de febrer, s'obrirà el procés de venda de localitats per a tots els socis i públic en general per al partit de tornada de la Lliga de Campions que disputaran al Camp Nou, el proper 17 de març, el FC Barcelona i l’Stuttgart.


Es poden adquirir entrades a partir dels 42 euros per als socis i 52 euros per al públic.

Fins ara, només han pogut comprar les entrades, en exclusiva, els socis sense abonament. Les localitats que provinguin del Seient Lliure són les que ara es posen a la venda; per tant, el volum d'entrades disponibles anirà variant segons el ritme d’alliberacions efectuades pels socis amb abonament que no puguin assistir al partit.

Canals de compra per als socis

Tots els socis podran comprar les entrades per aquest partit al lloc web del club www.fcbarcelona.cat, per Servicaixa, al web de Ticketmaster i trucant al telèfon 902 1899 00. També ho podran fer a les taquilles del FC Barcelona i als centres FNAC i Carrefour, presentant el document d’identitat o passaport. Es podran adquirir fins a sis entrades per carnet de soci, amb un descompte del 20% en la primera entrada.

Tothom pot aconseguir una entrada: canals de compra per al públic

Els aficionats podran adquirir les entrades a les taquilles del FC Barcelona i als centres FNAC i Carrefour presentant el document d’identitat o passaport. Per motius de seguretat, la venda d’aquestes entrades està prohibida a ciutadans de nacionalitat alemanya. Es podran adquirir fins a sis entrades per compra.

Encara hi ha temps d’alliberar el seient

Els socis amb abonament que no puguin anar al partit encara són a temps d’alliberar la seva localitat perquè un altre soci o aficionat del Barça pugui animar l’equip en aquest partit de vuitens de final.
Dimecres, més entrades per al FCB-Stuttgart
Com alliberar un seient
Alliberar un seient és molt senzill. Es pot fer al lloc web del club , a Servicaixa o bé trucant al 902 1899 00. Es pot alliberar una localitat des d’ara mateix i fins al mateix dia del partit. Si s’allibera amb temps, 72 hores abans del partit, el club garanteix l’ingrés directe al compte corrent del soci del 50% del preu de la seva localitat.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana