Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


‘Fora de joc’, la nova exposició del Museu


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.02.2010 13:06

‘Fora de joc’, la nova exposició del Museu

www.fcbarcelona.cat


El Museu del FC Barcelona acull l’exposició itinerant ‘Fora de joc’ en què futbol i art parlen el mateix idioma.


El nou espai per a exposicions temporals del Museu del Barça acull des del 29 de gener i fins al 28 de març la mostra ‘Fora de joc’. Ubicada a la segona planta, aquesta exposició presenta el món del futbol des de diferents prismes, però sempre a través de la visió i el llenguatge artístic.

El futbol, eina social i de comunicació

2010-02-02_EXPOSICION_FORA_DE_JOC_MUSEU_FCB_002.jpgL’exposició disposa d’obres de diferents autors que utilitzen la incidència social del futbol com a eina vehicular per expressar o reivindicar les seves inquietuds.

Mitjançant diferents formats, com el de la imatge estàtica, els audiovisuals o els objectes, l’exposició ‘Fora de joc’ presenta tot un seguit de creacions que neixen de la connexió del futbol amb el llenguatge, la política, la memòria, el cinema, la incursió de poder i els interessos en l’àmbit esportiu, el col·leccionisme i fins i tot l’art culinari.

El futbol, sota la mirada artística

2010-02-02_EXPOSICION_FORA_DE_JOC_MUSEU_FCB_009.jpgTenint en compte la rellevància que té el futbol en el dia a dia de la societat actual, el museu del club busca, amb aquesta exposició, acostar als visitants, en la mesura del que sigui possible, l’art actual i la visió que tenen els artistes contemporanis del món del futbol.

Petita mostra d’una gran exposició

La mostra que acull el Museu és, a causa de l’espai disponible, només una petita mostra del que les GIC (Galeries Independents de Catalunya) van exposar durant la tardor del 2009 dins del marc del Tardoart.
Foto: Alex Caparrós
Foto: Alex Caparrós
Un espai compartit
‘Fora de joc’ és una mostra itinerant que comparteix l’espai de la segona planta del Museu del FC Barcelona amb l’exposició fixa multimèdia estrenada al començament del mes de gener.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana