Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça, amb la Fundación Vicente Ferrer


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

01.02.2010 14:20

El Barça, amb la Fundación Vicente Ferrer

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona i la seva Fundació donen suport a la iniciativa popular que impulsa la candidatura de la Fundación Vicente Ferrer pel Premi Nobel de la Pau 2010.


El FC Barcelona i la seva Fundació se sumen al clamor popular que impulsa la candidatura de la Fundación Vicente Ferrer pel Premi Nobel de la Pau 2010. “Donem suport absolut a aquesta iniciativa perquè creiem en la feina ben feta que va iniciar Vicenç Ferrer fa dècades i perquè coneixem de primera mà aquesta tasca”, ha assegurat Marta Segú, directora general de la Fundació FC Barcelona.
 
Treball conjunt
 
La Fundació FC Barcelona treballa des del 2007 conjuntament amb la Fundación Vicente Ferrer. Aquesta feina ha donat com a resultat dos centres XICS al districte d’Anantapur (Índia), concretament a les localitats de Bathalapalli i Atmakur, que donen suport a més de 400 infants vulnerables de la zona.
 
Aquest dilluns es presenta davant del comitè noruec el dossier de la candidatura d’aquesta ONG per optar a aquest premi a l’espera que el 10 de febrer es faci la presentació pública d’aquesta campanya. Per la seva banda, el comitè del Premi Nobel de la Pau farà públic el seu veredicte el mes d’octubre que ve.
El Barça, amb la Fundación Vicente Ferrer

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash PlayerComparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana