Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Presentació en societat d’un espai únic


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

28.11.2008 13:56

Presentació en societat d’un espai únic per a empreses al cor de l’estadi

www.fcbarcelona.cat


El Hall de Tribuna és el nou punt neuràlgic per a les empreses interessades a celebrar grans esdeveniments. Dijous es va inaugurar aquest nou ús de l’espai del Camp Nou.


Canvi d'imatge. Aquells que coneixen el Hall de la Tribuna Principal del Camp Nou en dia de partit no l’haurien reconegut. I és que dijous al vespre estava d’estrena. L’espaim, de 1.100 metres quadrats i capacitat per a 1.400 persones, és a tocar del Museu i compta amb una gran zona d’aparcament. Està a disposició de les empreses que sol·licitin llogar-lo per celebrar-hi els seus “meetings and events”.
SUMARI_HALLTRIBUNA2.jpgL’accés a aquest espai es fa per l’escalinata principal de l’estadi, amb catifa vermella, com en les grans ocasions. La façana de vidre i les estàtues il·luminades encara fan més impactant aquesta entrada al Hall.

En la inauguració d’ahir, destinada bàsicament a agències de comunicació, publicitat, esdeveniments i viatges, hi va haver una mostra gastronòmica i de pastisseria dels principals càterings de Catalunya.

Decoració especial

La decoració també distava molt de la d’un dia de partit. Panells, teles de colors i l’electrònica substituïen les banderes, les bufandes i els entrepans dels dies de compromisos a l’estadi.

Aquesta zona podrà ser personalitzada per cada empresa o companyia que la vulgui utilitzar per als seus esdeveniments.

HALL_TRIBUNA_xcuax7.jpgTant el videomarcador, que es podrà usar per transmetre missatges corporatius, com la llum d’ambient a l’interior de l’estadi i, fins i tot, un logotip gegant sobre la gespa seran alguns dels serveis complementaris als quals podran accedir les empreses que lloguin l’espai.

Presentació en societat d’un espai únic per a empreses al cor de l’estadi

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash PlayerComparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana