Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Reforç del posicionament contra la sida


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.11.2008 11:39

Reforç del posicionament contra la sida

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona és la primera entitat esportiva convidada a la presentació de l’informe anual de l’Unicef sobre la sida. L’acte es durà a terme a la seu de l’Unicef a Nova York el dia 1 de desembre del 2008.


Amb motiu del Dia Mundial Contra la Sida, el FC Barcelona, a través de la seva Fundació, ha estat convidat per l’Unicef a la presentació del seu informe, 'La infància i el SIDA: Tercer inventari de la situació' on es recullen les últimes xifres sobre l’evolució d’aquesta malaltia en la infància al món.

L’acte tindrà lloc el proper dilluns, 1 de desembre a les 10:30 h, a la seu de les Nacions Unides i hi assistirà una delegació del FC Barcelona encapçalada pel president, Joan Laporta, el vicepresident , Alfons Godall i la directora general de la Fundació, Marta Segú. L’Equip de l’UNICEF present a l’acte estarà format per Jimmy Kolker, director del programa de VIH/Sida-UNICEF i oficials d'ONUSIDA i la OMS.

Presentació de les accions del Barça

Durant la presentació de l’informe, el FC Barcelona farà balanç de les accions impulsades a través de la seva Fundació fruit de la col•laboració amb l’UNICEF a favor de la lluita contra la sida a Swazilàndia, Angola i Malawi. Paral•lelament, es presentaran en primícia una sèrie d’espots –produits per Barçatv i amb la participació de de jugadors del primer equip- elaborats per a conscienciar i informar sobre els projectes conjunts de la Fundació i l’UNICEF.

L'exposició de Pep Bonet, itinerant

qm3d5068.jpgA les 15:30 h, a la sala Danny Kaye de la seu de l'Unicef, s’inaugurarà l’exposició fotogràfica 'Impacte del VIH/SIDA: Vida i esperances dels orfes de Swazilàndia' amb fotografies del mallorquí Pep Bonet. La mostra – impulsada per la Fundació i que va estar exposada fa uns mesos al Camp Nou- està signada pel fotògraf Pep Bonet i plasma a través d’instantànies la situació dels nens orfes de les zones rurals d’aquest país.

Reforç del posicionament contra la sida
Junts des del 2006
Els lligams entre l’UNICEF i la Fundació FC Barcelona neixen el 2006 quan l’entitat blaugrana firma un conveni amb l’organisme internacional d’una duració de 5 anys i una contribució econòmica de 1,5 milions d’euros a l’any amb l’objectiu dur a terme conjuntament programes dirigits a infants vulnerables afectats pel VIH/Sida, orfes o en risc d’exclusió social.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana