Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La festa de diumenge començarà a les 17.30 h


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.11.2008 11:24

La festa del Barça-Getafe començarà a les 17.30 hores

www.fcbarcelona.cat


L’horari del Barça-Getafe, les 19.00 hores, permetrà que la gent vagi en família al Camp Nou. La festa, però, haurà començat a les 17.30 hores, quan s’obrin les portes d’accés i es pugui gaudir de les activitats preparades a l’esplanada del camp.


En aquest espai s’instal·larà un escenari de 10x2, amb Pep Callao d’animador i fent de les hores prèvies al matx una festa més. L’acompanyaran tres pallassos que ajudaran els nens i la gent a participar activament i a passar-s’ho bé.

Concursos, música i regals

A banda d’aquesta animació es duran a terme altres activitats que faran que el temps fins al partit passi volant: es farà un concurs de precisió en els xuts que tindrà premi per als guanyadors, hi haurà música ambiental i es repartiran fins a 1.000 globus i banderes amb els colors del Barça.

L’aficionat també podrà escriure missatges de suport a l’equip en unes pancartes que s’hauran disposat per ser lluïdes durant el matx, mentre que els nens que ho desitgin podran pintar-se les cares amb els colors blaugrana. La festa del Barça-Getafe, per tant, no començarà a les 19.00 hores, sinó a les 17.30 hores, quan s’obrin les portes d’accés al Camp Nou.
Imatge del dia de la Mercè, quan el Camp Nou també va ser una festa.
Imatge del dia de la Mercè, quan el Camp Nou també va ser una festa.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana