Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


25 anys de fidelitat blaugrana


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

18.11.2008 19:08

25 anys de fidelitat blaugrana

www.fcbarcelona.cat


Aquest dimarts ha començat a la Sala París el lliurament de les insígnies d’argent als socis amb 25 anys al club. Un total de 1.268 socis estan convocats a aquesta cita.


Una Sala París plena ha vist com començava aquesta tarda un dels actes institucionals més esperats pels socis blaugrana: el lliurament d’insígnies d’argent, un acte que serveix per agrair la fidelitat als socis que aquest 2008 compleixen 25 anys d’antiguitat al club.

Aquests 1.268 socis es van incorporar al club el 1983 i aquest dimarts i dimecres reben aquest símbol d’agraïment per part de l’entitat de la seva fidelitat barcelonista.

Acte simbòlic

181108_entrega_insignies.jpgSegons el vicepresident Alfons Godall es tracta d’un esdeveniment solemne i que expressa una llarga vinculació sentimental. “Es un acte bonic i emotiu. Això és com el camí a Ítaca, un viatge que mai no s’acaba”, ha explicat. Dirigint-se als socis, el vicepresident ha apuntat :”Vosaltres heu fet la primera estació: 25 anys. L’objectiu del Barça és la felicitat que podem tenir com a barcelonistes i catalans”.

Els vicepresidents Alfons Godall i Joan Boix i el directiu Jacint Borràs han estat els encarregats de lliurar les primeres 634 insígnies i aquest dimecres seran els directius Albert Perrín, Josep Anton Colomer, Xavier Bagués i Jacint Borràs els que faran aquesta distinció als 634 socis restants.

“Donar aquesta insígnia implica donar-vos un petit tros de memòria”, ha resumit Godall.
25 anys de fidelitat blaugrana
Dos dies seguits
Les insígnies es lliuren a la Sala París durant dimarts i dimecres des de dos quarts de sis de la tarda a les nou del vespre.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana