Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Imprimeix l'entrada des de casa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

18.11.2008 12:41

Imprimeix l'entrada des de casa

www.fcbarcelona.cat


Els socis i aficionats del FC Barcelona podran gaudir, al lloc web del club, d'una nova aplicació de venda d'entrades per internet, molt més senzilla i fàcil d'usar. A més, com a novetat més destacada, permet imprimir les localitats des de casa.


El lloc web del FC Barcelona (www.fcbarcelona.cat) posarà en marxa aquest nou servei a partir d'aquest dimecres a les 10 del matí. Aquesta nova aplicació de venda per internet presenta múltiples avantatges, amb valor per a l'usuari, que pot navegar per dins del Camp Nou escollint les opcions més atractives per a cada partit.

A dins del Camp Nou

Entrades2ok.jpgEn el moment de triar les localitats, l'usuari pot veure, en cada moment, una fotografia amb la visibilitat del terreny de joc des de la ubicació seleccionada. Pot escollir els seients disponibles de manera individual, per totes les boques de l'estadi.

Pagar i imprimir

A banda de la facilitat d'ús d'aquest nou servei, una de les principals novetats és l'anomenat 'Print at home' que permet que l'usuari s'imprimeixi l'entrada des de casa seva. El FC Barcelona és el primer club de futbol que posa en marxa aquesta possibilitat, molt similar al checking on-line que fan servir les companyies aèries.

Un DIN A4 amb codi de barres

Un cop seleccionada la localitat que es vol comprar, just després del pagament (que s'ha de fer amb targeta de crèdit), l'usuari pot imprimir-se l'entrada des de la seva impressora en un DIN A4, amb la mateixa validesa que qualsevol entrada comprada a les Taquilles. En aquesta impressió s'indica, entre altres coses, la ubicació de la localitat, un plànol de l'estadi amb els accessos i boques, i un codi de barres que és el que permet anar directament a l'estadi i accedir, a través dels torns, al Camp Nou.

Si ho prefereix, l'usuari pot guardar-se l'entrada en un arxiu PDF i imprimir-la més tard, sense que sigui necessari haver-ho de fer en el moment de la compra.

Per als partits de Lliga

Aquesta nova aplicació web, que es posa en marxa amb motiu del partit contra el Getafe, estarà activa per als partits de Lliga.

Pròximament, aquesta aplicació també estarà disponible per als partits al Palau Blaugrana.
Amb la impressió de l'entrada, l'usuari pot accedir directament al Camp Nou.
Amb la impressió de l'entrada, l'usuari pot accedir directament al Camp Nou.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Promoció de llançament
De cara al partit contra el Getafe, el club ha posat en marxa una promoció de llançament per a les primeres 2.000 localitats que es venguin a través d'aquest nou lloc web, amb un descompte excepcional del 40%.

En el cas dels socis, es podran beneficiar d'aquesta promoció de llançament i a més també dels descomptes habituals dels quals ja gaudeixen. Per tant, en el seu cas, els descomptes superaran el 50% del preu de l'entrada.

Aquests descomptes només s'aplicaran en les entrdaes comprades a través del nou lloc web de venda d'entrades del club ( apartat entrades ).


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana