Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El nou Seient Lliure, en marxa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

17.11.2008 18:42

El nou funcionament del Seient Lliure, en marxa

www.fcbarcelona.cat


Finalment, tal i com estava previst, la Comissió Delegada ha confirmat que el nou funcionament del Seient Lliure entrarà en vigor per al partit amb el Getafe. Aquest ha estat un dels temes tractats en la Comissió Delegada d’aquest dilluns.


Aquest dilluns la Comissió Delegada ha aprovat la mesura comunicada fa una setmana per la Junta Directiva , que introduïa diversos canvis en el funcionament del Seient Lliure. Una de les principals novetats permet que tots els socis abonats que alliberin el seu seient 72 hores abans del matx obtinguin el 50% del preu de l’entrada (menys l’IVA i els costos de gestió), es vengui finalment o no la localitat.

Per tant, de cara al partit contra el Getafe, els abonats que alliberin la seva localitat abans de dijous a les 19.00 hores podran beneficiar-se d’aquesta iniciativa.

Els socis obtindran aquests ingressos en el transcurs de la setmana posterior a la disputa del partit.

Cap limitació

Com va informar el vicepresident primer Alfons Godall i el director general corporatiu Joan Oliver en la roda de premsa de fa una setmana, el límit de l’estalvi ha estat suprimit. Això vol dir que el topall del 90% del cost total de l’abonament que existia fins ara ha estat eliminat i que el soci pot aconseguir un benefici que podria superar el cost de l’abonament.
El nou funcionament del Seient Lliure, en marxa


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana