Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Mesures per millorar l'assistència


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

11.11.2008 20:19

La Junta aprova mesures per millorar l'assistència

Jordi Clos


El vicepresident Alfons Godall ha anunciat canvis en el sistema del Seient Lliure per fomentar l'assistència a l'estadi i perquè els abonats puguin cobrar amb més antelació els beneficis econòmics que se'n derivin.


Després de la reunió ordinària de la Junta Directiva, el vicepresident primer i portaveu, Alfons Godall, i el director general corporatiu, Joan Oliver, han comparegut en roda de premsa per explicar els acords, centrats fonamentalment en les mesures per millorar l'assistència al Camp Nou, optimitzant l'oferta per mitjà del Seient Lliure .

Alliberar amb 72 hores d'antelació

QM3D4033.jpgEl principal canvi proposat rau en el sistema de liquidació. D'aquesta manera, el soci abonat que alliberi les seves localitats 72 hores abans del partit rebrà automàticament el 50% del preu de l’entrada (menys l’IVA i els costos de gestió), encara que finalment la localitat no es pugui vendre.

S'elimina el topall del 90%

Fins ara, la quantitat es descomptava de l’abonament de la temporada següent i, per tant, es retardava el cobrament per part del soci. A més, Alfons Godall ha informat que es suprimirà el límit de l’estalvi, que fins ara era d'un màxim del 90% del cost total de l'abonament. Per tant, s'ha eliminat el topall màxim i el benefici que aconsegueixi el soci abonat podria superar el cost de l'abonament.

Més aforament i lluita contra la crisi

QM3D4111.jpgSegons el vicepresident Alfons Godall, aquestes dues accions “poden contribuir a generar més aforament i donen l’oportunitat als socis de lluitar contra la crisi”. Per la seva banda, Joan Oliver ha puntualitzat que la falta de públic no es tracta d’un problema en la venda d’entrades –que s’ha incrementat respecte a les temporades anteriors-, sinó de l’assistència dels abonats al Camp Nou. De fet, hi ha prop de 32.000 abonats que aquesta temporada no han vingut a l'estadi ni tampoc han alliberat el seu seient.

El director general corporatiu ha comunicat que s'està treballant perquè aquestes mesures puguin entrar en vigor en la propera jornada de Lliga en el Camp Nou, contra el Getafe, i que no tindran cap cost per a l’entitat.

La Junta atribueix el descens en l’afluència de públic a una dificultat més gran en els accessos, a les dificultats econòmiques actuals i a les retransmissions en obert dels partits de l’equip.

Fre als nous abonaments per seguretat

En el torn de preguntes, Alfons Godall ha explicat que el nombre actual d’abonats del Camp Nou és aproximadament de 86.200. També ha indicat que el 2003 hi havia més abonats que espai físic disponible. Per aquest motiu, la política de la Junta Directiva en els últims cinc anys ha estat de no crear-ne de nous, atenent a una normativa de seguretat de la UEFA. El vicepresident ha estimat la llista d’espera per obtenir un abonament en uns 10.000 socis.
La Junta aprova mesures per millorar l'assistència
L'1 de desembre, a l'Unicef
Amb motiu del Dia Mundial contra la Sida, una delegació del club assistirà a la presentació de l’informe anual de l’Unicef. Serà a Nova York, el dia 1 de desembre. És la primera vegada que l'Unicef convida a aquest acte un dels seus col·laboradors. Cal recordar que el FC Barcelona està directament implicat en la lluita contra la sida en els programes de desenvolupament de Swazilàndia.

Per altra banda, s’ha acordat que el Barça cedirà el Camp Nou per al partit amistós que jugarà la selecció catalana contra Colòmbia el 28 de desembre.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana