Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Laporta presenta el llibre de Llongueras


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

11.11.2008 13:30

Laporta presenta el llibre de Llongueras

www.fcbarcelona.cat


El president del FC Barcelona, Joan Laporta, i l’esposa de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, Marta Ferrusola, van presentar aquest dilluns el llibre de l’estilista Lluís Llongueras, ‘Diàlegs d’un Gèminis’.


La Casa del Llibre va acollir la presentació del llibre ‘Diàlegs d’un Gèminis’, escrit per Lluís Llongueras. L’estilista va estar acompanyat en la presentació per Joan Laporta, en qualitat de president del FC Barcelona i amic personal. Laporta va elogiar la figura de Llongueras, més enllà del seu vessant més conegut, com a perruquer, i el va definir com “un artista culte i polièdric, que té molt clar que darrere d’un estil hi ha una feina científica, i que sap que la millor manera d’expressar aquesta feina és des de la llibertat i la naturalitat”.

Laporta també va destacar el missatge esperançador que transmet l’autor del llibre: “Llongueras diu que la vida s’ha de viure amb les butxaques plenes d’esperança, i això és el que intentem fer des del Ba QM3D3970.jpgrça”.

L’acte també va comptar amb la presència de l’esposa del president Pujol, Marta Ferrusola, que va destacar la passió que l’estilista té en totes les facetes de la seva vida.
Laporta presenta el llibre de Llongueras
Ferrusola: “Crec en el projecte de Guardiola”
Marta Ferrusola, esposa del president Jordi Pujol, va reconèixer que la seva família són aficionats del Barça i que ella admira el nou projecte encapçalat per Josep Guardiola: “Estem il•lusionats amb aquest Barça. Guardiola és un senyor, que viu molt el Barça perquè el sent seu. Estima el Barça pel que és i pel que representa. Jo crec en el seu projecte”.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana