Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Dóna el teu suport a Iniesta


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

07.11.2008 10:49

Dóna el teu suport a Iniesta

www.fcbarcelona.cat


Tots els socis i aficionats que vulguin ajudar l’Andrés Iniesta a superar el millor possible la lesió poden enviar-li un missatge a través del mòbil. A més, entre tots els SMS rebuts se sortejarà una samarreta signada pel jugador.


El partit contra el Basilea de dimecres va deixar una molt mala notícia, la lesió d’Andrés Iniesta, que el farà estar fora de l’equip entre sis i vuit setmanes. La imatge del jugador de Fuentealbilla ajagut sobre la gespa del Camp Nou amb la mirada perduda feia preveure que durant les pròximes setmanes l’afició del Barça no podria gaudir del futbol d’Iniesta

Anima’l

Per aquest motiu el club i l'empresa TXT2COACH permet a tots aquells que vulguin animar i donar suport a l’Andrés Iniesta que ho puguin fer a través d’un missatge de mòbil. Només cal enviar l’SMS amb el nom del jugador i el text que es vulgui fer arribar al 5933.

Exemple: INIESTA i el vostre missatge al 5933

El cost del missatge és d'1,20 € + IVA.

Consulta aquí les bases legals.

Dóna el teu suport a Iniesta
Sorteig d’una samarreta
Tots els missatges rebuts seran entregats a l’Andrés Iniesta perquè pugui veure com els aficionats del Barça estan al seu costat en un moment tan delicat per a ell. A més, entre tots els SMS que es rebin se sortejarà una samarreta signada pel jugador.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana