Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Ja és aquí el primer XICS de Catalunya


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

07.11.2008 09:49

Ja és aquí el primer XICS de Catalunya

Marc Parramon


Dilluns que ve, dia 10 de novembre, s’inaugurarà oficialment el primer centre de la xarxa XICS a Catalunya. El barri de Santa Rosa, a Santa Coloma de Gramenet, ha estat el lloc escollit per la Fundació per desplegar aquest programa a casa nostra.


Catalunya també necessita centres XICS. Des de fa mesos la Fundació ha estat treballant intensament per fer realitat el primer centre d’aquesta xarxa a Catalunya, a la localitat de Santa Coloma de Gramenet, concretament al barri de Santa Rosa. Una zona multicultural amb més de 15.000 habitants i alts índex d’immigració.

activitat_aula.JPGEl centre està cogestionat per la Fundació i la cooperativa de treball sense ànim de lucre Eduvic i té també el suport de l’Ajuntament de Santa Coloma. Les activitats del centre es van iniciar fa un parell de mesos i compten amb una seixantena de beneficiaris d’entre 6 i 18 anys. En un futur immediat està previst que aquesta xifra s’ampliï fins als setanta-cinc. El XICS Santa Coloma ofereix reforç escolar i tallers –d’informàtica, manualitats, etc.– i proposa activitats que utilitzen l’esport com a eina d’inclusió social.

Laporta inaugurarà el centre

Els actes d’inauguració de dilluns començaran cap a les 17.00 h a les dependències del centre cívic El Pins de Santa Coloma, on es trobaran el president del FC Barcelona, Joan Laporta; la directora general de la Fundació, Marta Segú, i l’alcalde de Santa Coloma, Bartomeu Muñoz, per conèixer les instal·lacions on es duen a terme part de les activitats d’aquest XICS.

activitats_esportives.JPGA partir de les 18.00 h l’acte passarà al Poliesportiu Raval, instal·lació molt propera al centre cívic on es fan part de les activitats esportives d’aquest programa. Allà tindran lloc els parlaments institucionals i es donarà el tret de sortida d’una gran festa amb activitats lúdiques que conclourà amb una xocolatada popular.
Ja és aquí el primer XICS de Catalunya


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana