Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El club, candidat al Príncep d’Astúries


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

29.05.2009 17:56

El club, candidat al Príncep d’Astúries dels Esports

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona ha estat proposat per al premi Príncep d’Astúries dels Esports, que es decidirà el pròxim dia 2 de setembre.


El club blaugrana ha estat proposat pel RACC (Reial Automòbil Club de Catalunya), que compta amb més d’un milió d’associats, per optar a aquest premi. El jurat que donarà el veredicte final està presidit, des de la seva primera edició, per Juan Antonio Samaranch, president d’Honor del Comitè Olímpic Internacional, i està integrat per representants de mitjans de comunicació i personalitats del món de l’esport.

El premi Príncep d’Astúries dels Esports es concedeix, segons el reglament dels guardons, “a aquella persona o institució que a més de l’exemplaritat de la seva vida i obra hagi aconseguit fites en la lluita de l’home per superar-se a si mateix i contribuït amb el seu esforç de manera extraordinària al perfeccionament, cultiu, promoció o difusió dels esports”.
El club, candidat al Príncep d’Astúries dels Esports
Josep Guardiola, també
A més de la candidatura del FC Barcelona, recordem que el tècnic del primer equip de futbol, Josep Guardiola, ja va ser proposat per al Príncep d’Astúries el dia 22 d’aquest mes. El termini de recepció de candidatures serà obert fins al pròxim 24 de juliol.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana