Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Un ambient de luxe


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

27.05.2009 22:03

Un ambient de luxe

www.fcbarcelona.cat


Des d’abans del partit un Olímpic de Roma ple de color ha cridat i molt. Les dues aficions ho han donat tot des de l’inici.


Quan la cerimònia prèvia a la final ha conclòs, el camp ja era del tot ple. Ha estat llavors, quan els jugadors han saltat al terreny de joc, quan les dues aficions han lluït els seus respectius mosaics. El del Barça era imponent, amb les inicials ‘FCB’ ben grans, així com amb una Creu de Sant Jordi.

La del United, en canvi, deia ‘For Sir Matt’, en referència a l’històric exentrenador dels ‘red devils’.

A les graderies mana el Barça

WEB_04.jpgAl contrari que com va passar a la final de París o a la de València, l’afició del Barça ha estat superior a la del United, pel que fa al color present a la graderia. La gent blaugrana també ha manat quant a càntics, tot i que l’-10 d’Eto’o l’afició ha tardat en celebrar-lo, degut a què s’ha produït a la porteria contraria a on es trobava l’afició del Barça.
Un ambient de luxe
Dos animadors
L'afició del Barça està situada a la curva sud, a la dreta de la tribuna principal. A l’Olímpic hi ha els quatre inflables que últimament han acompanyat el Barça en les grans ocasions. A València, per exemple, ja hi eren. Pep Callao ha estat l'’speaker’ que, des de dues hores abans del partit, ha amenitzat els minuts previs per part del Barça. Els anglesos, en canvi, tenien el seu propi ‘speaker’.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana