Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Barça Village, nou punt de trobada virtual


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

27.05.2009 11:17

Barça Village, nou punt de trobada virtual

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona i l’empresa E-Calcio posen en marxa a partir de dimecres, amb motiu de la final de la Champions League que es disputa a Roma, un joc en línia dedicat al FC Barcelona.


Es tracta d’una ciutat virtual, anomenada Barça Village, on els aficionats poden jugar, comunicar-se i interactuar entre ells compartint la seva passió pels colors blaugrana. Per aquest motiu, Barça Village no és només un simple xat, sinó un reconstrucció veritable d’aquelles àrees que fan de Barcelona i del Barça dos símbols únics. Així, el joc recull aspectes socials, d’entreteniment, educatius i esportius de la capital catalana.

Món blaugrana

camp_nou.jpgD’aquesta manera els usuaris poden, per exemple, caminar pel Parc Güell, parlar amb altres aficionats comentant les notícies i opinions sobre els gols i els jugadors favorits o seure tranquil•lament als voltants del Camp Nou. El joc també inclou reptes, tornejos i entreteniment, sempre amb el Barça com a motiu principal d’atracció.

Descobrir el joc

botiga_official_tool.jpgA partir del 27 de maig, barcavillage.com estarà obert per permetre als usuaris registrar-se de franc i preparar-se per al llançament complet del joc el 15 de juliol del 2009 amb l’inici de la propera temporada, quan la ciutat virtual gaudirà de més contingut blaugrana per als seus “ciutadans virtuals”.
Barça Village, nou punt de trobada virtual


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana