Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Arriba Empire of Sports, el joc virtual del Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.05.2009 12:11

Arriba Empire of Sports, el joc virtual del Barça

www.fcbarcelona.cat


El Barça es converteix aquest dimecres en el primer club de futbol del món que disposa d’un club virtual en línia. Això ha estat possible gràcies a l’acord a què s’ha arribat amb Empire of Sports, el primer joc multiesport en línia amb tecnologia 3D.


Aquest acord té com a objectiu dotar tots els fans blaugrana de tot el món d’un punt de trobada totalment innovador, ple de diversió, on puguis interactuar, compartir experiències i competir contra fans del Barça dels 5 continents. Al mateix temps, a través del joc el FC Barcelona disposarà d’un nou element de comunicació amb els seus seguidors i d’una nova via d’expansió de la marca a nivell internacional.

Evolucionar és l’objectiu

Sergi2.jpgEls usuaris d’Empire of Sports poden competir en 7 esports diferents amb el seu avatar (el seu personatge virtual al joc). A mesura que vas guanyant partits i campionats, el teu personatge va evolucionant físicament i tècnicament (es va fent millor esportista) i va pujant en el rànquing mundial en comparació amb la resta d’usuaris.

Competicions Barça

BOC_Logo_v1.jpgDes d’aquest dimecres els usuaris d’Empire of Sports poden accedir al Barça Club House, on podran personalitzar el seu avatar (el seu personatge) amb roba i equipacions blaugrana. El fet de portar l’equipació blaugrana farà que les qualitats futbolístiques del nostre avatar millorin i progressin de manera espectacular, a més de dotar-lo de regats, xuts i tècniques especials representatives de l’estil propi de joc del FC Barcelona. A més, s’organitzaran competicions especials Barça, hi haurà tota una serie de missions especials que s’han de completar, entre d’altres. Al Barça Club House també et podràs connectar a la web del FC Barcelona, podràs anar a la botiga ‘online’ del club, assabentar-te dels resultats del 1er equip, del calendari, etc.

Al juny, sales especials

coach.jpgAl pis de dalt del Barça Club House hi haurà una sala per a usuaris VIP amb característiques exclusives, i també hi haurà el Centre d’Entrenament Barça, on els usuaris podran entrenar-se virtualment i progressar esportivament molt més ràpid que la resta d’avatars. Els usuaris es podran registrar a aquestes sales a partir de mitjans d’aquest mes de juny, quan es farà l’obertura oficial d’aquestes sales.

Si vols explorar el nou Barça Club House a Empire of Sports únicament t’has de descarregar el joc a https://www.empireofsports.com/fcbarcelona/ca/index.html, registrar-te i començar a jugar gratis!

Fes clic aquí per accedir al joc:

Anglès: https://www.empireofsports.com/fcbarcelona/en/index.html

Castellà: https://www.empireofsports.com/fcbarcelona/es/index.html

Català: https://www.empireofsports.com/fcbarcelona/ca/index.html
Arriba Empire of Sports, el joc virtual del Barça
Un campionat per començar
Amb l’objectiu de donar la benvinguda al joc, Empire of Sports ha preparat un campionat especial dedicat al FC Barcelona que durarà tres setmanes, fins al diumenge 14 de juny, en què els guanyadors rebran com a premi una samarreta signada per Messi!


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana