Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


20 avions plens per anar a Roma


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

19.05.2009 18:22

20 avions plens per anar a Roma

www.fcbarcelona.cat


Quan falta una setmana per a la final de Roma, 3.300 aficionats del Barça ja han reservat la seva plaça amb el RACC per volar fins a la capital italiana. L’agència de viatges oficial del club ja ha omplert 20 avions.


La final de la Lliga de Campions del 27 de maig a Roma cada dia està més a prop. Després d’iniciar-se divendres passat el repartiment de les entrades per a la final, els seguidors blaugrana comencen a reservar el viatge per anar a la ciutat eterna.

Reserva del viatge

Fins a 3.300 aficionats del Barça ja han formalitzat la seva reserva per anar a Roma a través de l’agència de viatges oficial del Barça, el RACC. Això suposa que ja hi ha un total de 20 avions complets que sortiran el mateix dia del partit des de l’aeroport del Prat. Aquest desplaçament correspon al paquet que el RACC ofereix per 425 euros (fins que s’esgotin les places disponibles).

Fes clic aquí per ampliar la informació sobre el viatge.

Viatge en autocar

DSC07800.JPGA banda de l’opció de viatjar en avió, el RACC també ofereix un viatge en autocar d’anada i tornada a un preu de 140 euros.

Fes clic aquí per més informació sobre el viatge.

20 avions plens per anar a Roma
Amb vaixell
A més d’arribar a Roma per terra o aire, també es pot fer a través del mar. La companyia Grimaldi Lines ofereix un ferri que surt des de Barcelona i arriba al port de Civitavecchia. Hi ha l’opció de sortir el dilluns 25 de maig a les 22.15 hores i arribar a Roma el dimarts a les 18.45 h. En aquest cas caldria fer nit a Roma. Just després del partit hi haurà un servei que portarà els aficionats des de l’estadi de l’Olímpic de Roma fins al port. El preu d’anada i de tornada es a partir de 58 euros per persona, en butaca, i de 70 euros per persona, en cabina. En el cas de tornar després del partit a través d’aquest servei especial, caldrà sumar-hi 50 euros per persona al preu del viatge. L’altra opció de tornada és fer-ho a partir del 28 de maig, a les 22.15 hores i arribar el dia següent a Barcelona a les 18.15 h.

Per veure més informació de Grimaldi Lines fes clic aquí .


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana