Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La festa de València, a Barça TV


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

18.05.2009 13:14

La festa de València, a Barça TV

www.fcbarcelona.cat


Barça TV estrena aquest dimarts a les deu de la nit un nou ‘Porta 104’. En aquesta ocasió els protagonistes són els socis i aficionats del Barça que van donar suport a l’equip en la final de Copa disputada a València.


Un equip de Barça TV es va desplaçar a València amb tota la caravana blaugrana que va desembarcar a la capital del Túria. El resultat és un reportatge pròxim que desprèn la il•lusió i l’alegria de l’afició blaugrana. 

Un nou dia històric

Amb el títol ‘13 de maig. Festa blaugrana a València’, el document reflecteix amb precisió el que va significar un nou dia històric per caravana_culer_3.jpgal barcelonisme. Els socis i aficionats del FC Barcelona es van desplaçar en massa fins a València i van poder gaudir de la 25a Copa del Rei que aconsegueix el club. Els integrants del programa ‘Porta 104’ van ser tot el dia al seu costat i van poder viure en primera persona els sentiments de l’afició.

20 hores de passió

El reportatge comença a primera hora del matí, amb la sortida dels 10 autocars organitzats pel RACC des de l’esplanada del Camp Nou, i acaba ben entrada la matinada, quan els trens amb caravana_culer_1.jpgels socis i aficionats blaugrana van arribar a l’Estació de Sants. El punt culminant és, sens dubte, l’hora de la final i com van viure tots ells una nova exhibició del Barça de Guardiola. 

Petit record per l’Athletic

Els socis i aficionats de l’Athletic també són presents en aquest document. El seu comportament i esportivitat va ser exemplar i la seva convivència amb els socis del Barça, perfecta.

En definitiva, Barça TV ofereix la possibilitat de reviure una altra vegada l’últim gran desplaçament massiu de l’afició. El proper serà a Roma, a la final de Champions.
La festa de València, a Barça TV
Horaris d'emissió
‘13 de maig. Festa blaugrana a València’ s’estrena el dimarts 19 de maig a les 22 h, després del ‘Barça Notícies’, i es torna a emetre els següents dies i horaris:

Dimecres 20 de maig: 1.30 h; 7 h; 15 h.
Dijous 21 de maig: 9.15 h; 20.30 h.
Divendres 22 de maig: 6 h; 13 h; 19 h; 22.30 h.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana