Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Barcelonistes a Londres


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

06.05.2009 09:02

Barcelonistes a Londres

www.fcbarcelona.cat


Els aficionats blaugrana ja són a Londres, on gaudeixen de la ciutat a les hores prèvies al partit. Trafalgar Square és el punt de trobada dels barcelonistes que volen viure en primera persona, aquesta nit, la classificació per a la final de Roma.


Aquest matí, ha sortit el gruix dels aficionats blaugrana que presenciaran el partit de tornada de la Lliga de Campions al Camp del Chelsea.

Si ahir ja es van desplaçar amb l’equip 150 expedicionaris, aquest matí han sortit gairebé 500 aficionats amb el lot organitzat per l’agència RACC Viatges i el club. A banda d’aquests seguidors, també hi haurà els aficionats, socis i penyistes que hauran viatjat a la capital anglesa pel seu compte.

Cues blaugrana

WEB_PREVIA_07.jpgA l’aeroport del Prat hi havia cues de bon matí per enfilar-se als tres vols que tenien sortia a les 9 del matí –dos d’aquests- i a les 10 des de la Terminal B amb destí final a la Terminal Sud de l’aeroport londinenc de Gatwick.

Els prop de 3.000 aficionats culers que acompanyaran aquesta nit els de Guardiola desfilen i passegen aquest dimecres pels principals punts neuràlgics de la ciutat amb bufandes, samarretes i elements distintius blaugrana que es fan veure i sentir fins a l’hora del compromís de tornada de la semifinal.

Barcelonistes a Londres
Trafalgar Square, punt de trobada
Els aficionats blaugrana han tingut un punt de trobada a Londres. Es tracta de Trafalgar Square, un espai on gran part dels prop de 3.000 aficionats desplaçats a la capital londinenca han pogut compartir vivències i càntics de suport. També s'han vist grups d'aficionats del Barça dispersos per diferents punts turístics de la ciutat.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana