Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El clàssic dispara les audiències a la web i a Barça TV


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.05.2009 10:00

El clàssic dispara les audiències a la web i a Barça TV

www.fcbarcelona.cat


El lloc web oficial del club va registrar diumenge un total de 1.484.349 pàgines vistes al dia, xifra que suposa un rècord absolut d'aquest mitjà. Barça TV també va aconseguir un 3.4 de share amb la reemissió del clàssic.


El 2-6 del Santiago Bernabéu va ser històric per diversos motius. El primer i fonamental, per les conseqüències esportives de la victòria, però també ha estat històric per als mitjans oficials del club.

De fet, el lloc web del club va batre diumenge el seu rècord de visites. Durant tot el dia 3 de maig, es van registrar un total de 1.484.349 pàgines vistes, amb 211.124 usuaris únics. Aquestes xifres, auditades per Nielsen NetRatings/OJD, suposen un creixement del 112% respecte de la mitjana acumulada.

La magnitud d'aquestes xifres pren encara més rellevància si es comparen amb les del dia posterior al Barça-Reial Madrid de la primera volta. Aquell 14 de desembre de 2008, es van registrar un total de 894.318 pàgines vistes i 132.894 usuaris únics.

Una reemissió exitosa

La bones dades de seguiment del clàssic també han tingut continuïtat a Barça TV, que aquest dilluns va reemetre el Reial Madrid-FC Barcelona. La repetició del partit, que va estar precedida d'un programa especial previ d'una hora, va arribar a un 3,4% de share a Catalunya i el van seguir una mitjana d’uns 70.000 espectadors, amb puntes que superen els 100.000.

Cal recordar que, des del mes de desembre passat, Barça TV emet en TDT a Catalunya, una tecnologia que arriba al 74% de les llars catalanes.
El clàssic dispara les audiències a la web i a Barça TV
Èxit també a R@dio Barça
R@dio Barça, el servei de www.fcbarcelona.cat que ofereix on-line les locucions dels partits, també va registrar, amb motiu del Reial Madrid-Barça, el seu rècord d'usuaris. Un total de 14.740 aficionats van connectar-se, a través del lloc web del club, a la retransmissió de partit, que es fa en tres idiomes (català, castellà i anglès). Com és habitual, la locució en castellà és la que va tenir més seguidors.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana