Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Documentació per recollir les entrades de Copa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.05.2009 14:26

Documentació per recollir les entrades de Copa

www.fcbarcelona.cat


A partir del dilluns 4 i fins divendres, 8 de maig, els socis afortunats podran recollir les entrades per a la Final de Copa del Rei de València del proper 13 de maig.


Des del dilluns 4 i fins al proper divendres, 8 de maig, es podran recollir les entrades per a la Final de Copa entre el Barça i l’Athletic de Bilbao del proper 13 de maig. Les entrades es podran recollir a les taquilles de l’accés 14 a partir de les deu del matí i fins a les vuit del vespre.

De la petició 11036 a la 15908

Recordem que tenen dret de compra per aquestes entrades els socis que van fer la petició i que va resultar afortunada en el sorteig de l'1 d’abril a la Sala París. Els socis a partir del número de petició 11036 i fins al 15908 podran recollir les 11.840 entrades que el club disposava per als socis.

A aquests socis afortunats ja se’ls va carregar de forma automàtica i immediata la quantitat de 40 euros, en concepte de reserva de l’entrada, després del sorteig. La diferència es pagarà ara en el moment de comprar i recollir les entrades. Aquest pagament s’ha de fer amb targeta bancària. Recordem que hi ha entrades disponibles de 50, 65, 80, 100 i 110 euros.

Documentació necessària

Per recollir i pagar l’entrada o entrades, s’haurà de portar la documentació següent, segons correspongui:

- Si efectua la recollida el soci titular:
Per retirar les entrades sol•licitades individualment, caldrà que el soci agraciat porti el DNI i carnet de soci original.

- Si efectua la recollida un dels sol•licitants en cas de peticions conjuntes:
Per retirar les entrades sol•licitades conjuntament, caldrà que qualsevol dels socis integrats en una petició, es presenti personalment i porti el DNI, la fotocòpia de tots els DNI dels socis integrants de la petició i els carnets de soci originals de tots els socis inclosos en la mateixa sol•licitud.

- Socis menors d'edat:
En qualsevol cas, quan el soci sigui menor d'edat, l'entrada que se li hagi assignat només la podrà recollir qualsevol dels progenitors i/o la persona major d'edat que tingui assignada la custòdia legal del menor.

- Si el soci titular no pot efectuar la recollida:
En cas que no sigui el soci titular qui reculli les entrades, s'acceptarà la presència d'una altra persona que haurà de portar una autorització signada pel titular, la fotocòpia del DNI o el document identificatiu del soci titular i el carnet de soci original del soci titular.

En cas de recollir les entrades d'una sol·licitud conjunta, haurà de portar, a més de la documentació esmentada, una autorització signada per tots els socis integrants de la sol·licitud."
Documentació per recollir les entrades de Copa
Dues opcions de viatge
El club ha posat a disposició de tots els socis agraciats la possibilitat de viatjar d’una manera fàcil i còmoda cap a València. Són dues les opcions de viatge organitzades: amb autocar o bé amb tren .


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana