Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Venudes 1000 de les 1500 entrades tornades pel Chelsea


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

25.04.2009 14:39

Venudes 1000 de les 1500 entrades tornades pel Chelsea

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona ja ha venut unes 1.000 entrades de les 1.500 més que disposava des d'aquest dissabte per al partit de dimarts contra el Chelsea. Aquestes localitats són les que el club anglès ha retornat de les 4.687 que tenia assignades inicialment.


De les 1.500 entrades que el club tenia, des d’aquest mateix dissabte, per al partit d’anada de les semifinals de la Lliga de Campions que tindrà lloc el pròxim dimarts al Camp Nou entre el Barça i el Chelsea, ja s'han venut unes 1.000 localitats. Aquestes localitats, que ara per ara estan a la venda, han estat tornades pel club anglès, i formen part de les 4.687 que li havien estat assignades en un principi.

Condicions per als socis

Tots els socis del Barça, ja siguin abonats o no, així com el públic en general, tenen a la seva disposició aquestes entrades. Cada compra serà d’un màxim de dues localitats. En el cas concret dels socis, cal recordar que compten amb un 5% de descompte sobre la primera entrada. Els canals de venda són el lloc web del club –el més recomanable-, els terminals i web del Servicaixa de La Caixa, el telèfon 902 1899 00, els centres FNAC i Carrefour, i les taquilles del Barça.

Entrades per a la resta del públic

Pel que fa al públic en general, només podran comprar entrades als centres FNAC i Carrefour i a les taquilles del club (accés 9), que aquest dissabte romandran obertes fins les 20 hores, i demà diumenge entre les 10 i les 14 hores. Serà condició indispensable que mostrin el seu DNI o bé el passaport espanyol (no s’acceptaran passaports estrangers).
Venudes 1000 de les 1500 entrades tornades pel Chelsea
Pendents del Seient Lliure
Com sempre, i deixant a una banda aquestes 1.500 entrades, el Seient Lliure torna a ser clau per tal que el Camp Nou presenti dimarts un aspecte immillorable. I és que ara per ara la disponibilitat d’entrades és molt baixa i per això totes les alliberacions que facin aquells socis que no tinguin previst assistir a l’estadi seran fonamentals per tal que hi hagi més entrades a la venda. Per tant, si no pots assistir al partit, allibera al teu seient per tal que un altre barcelonista sí ho pugui fer.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana