Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


FCB-Chelsea: entrades per a socis no abonats


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

23.04.2009 11:14

FCB-Chelsea: entrades per a socis no abonats

www.fcbarcelona.cat


Aquest dijous s’ha obert el procés de venda d’entrades exclusiu per a socis sense abonament per al partit entre el FC Barcelona i el Chelsea de dimarts que ve.


Des de les 10 del matí d’aquest dijous tots aquells socis del FC Barcelona sense abonament a l’estadi poden comprar la seva localitat per gaudir del partit de Lliga de Campions entre el Barça i el Chelsea, que tindrà lloc dimarts que ve 28 d’abril a les 20.45 hores al Camp Nou.

Condicions de compra

Les entrades es podran comprar al lloc web del club , als terminals i web del Servicaixa de La Caixa o bé trucat al 902 1899 00.

Els socis sense abonament poden adquirir fins a dues localitats per carnet, amb un descompte del 5% sobre la primera entrada.

Divendres: Socis i públic en general

Pel que fa a la resta de socis i al públic en general, aquests podran comprar la seva entrada en un nou procés de venda que s’obrirà aquest divendres 24 d’abril, a les 10 del matí.

Els socis podran adquirir les entrades a través dels mateixos canals que en el cas dels socis sense abonament, a més dels centres FNAC i Carrefour. Des del club es recomana que la compra es realitzi a través del lloc web de club. En aquest procés, els socis poden comprar fins a 2 entrades per carnet, amb un descompte d’un 5% en la primera localitat.

Venda al públic

El públic en general també podrà adquirir la seva localitat a partir de divendres. En aquest cas, els canals de venda són únicament els centres FNAC i Carrefour, on caldrà que mostrin el seu DNI o el passaport (no s'acceptaran passaports estrangers). Cada persona podrà fer una compra màxima de dues entrades. 

En principi s'obriran les taquilles del Camp Nou per vendre entrades per al partit de Lliga de Campions, però si la disponibilitat és mínima, el club les tancaria per seguretat.
FCB-Chelsea: entrades per a socis no abonats
Disponibilitat fins a l’últim minut
L’ús del Seient Lliure per part dels socis que no tinguin previst assistir al duel entre el Barça i el Chelsea fa que la disponibilitat variï constantment. I si en un algun moment no hi ha entrades, potser que més tard sí que n'hi hagi. Per això, el procés de venda d’entrades es mantindrà obert fins instants abans de l’inici del partit.

Tots aquells socis que vulguin alliberar el seu seient per al partit de dimarts entre el Barça i el Chelsea ho poden fer clicant aquí .


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana