Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les vivències dels exjugadors, en un llibre


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.04.2009 18:12

Les vivències dels exjugadors, agrupades en un llibre

Aleix Santacana


Aquest dimarts a la tarda s’ha presentat a la seu de l’Agrupació Barça Veterans el llibre titulat ‘El que et falta saber del Barça’. El llibre recull les vivències de 50 exjugadors del primer equip del FC Barcelona, explicades en primera persona.


Amb motiu del 50è aniversari de l’Agrupació Barça Veterans, aquest dimarts a la tarda s’ha presentat el llibre ‘El que et falta saber del Barça’, editat pel diari ‘Sport’. És el resultat d’un any de treball d’un equip de socis de l’Agrupació, encapçalats per l’exsecretari, Joan Rovira.

Protagonistes il·lustres

QM3D8369.jpgEl llibre recull les vivències i les anècdotes de 50 exjugadors del primer equip que han format part de la història del Barça. Sense anar més lluny, l’actual entrenador del primer equip, Josep Guardiola, és un dels protagonistes del llibre. També ho són, per exemple, Guillermo Amor, Gustau Biosca, Antoni Ramallets, Josep M. Fusté o Rafael Zuviría.

Expectació en l’acte de presentació

L’acte de presentació d’aquest llibre ha comptat amb l’assistència, entre d’altres, del directiu del FC Barcelona, Jacint Borràs; l’editor del diari ‘Sport’, Josep Maria Casanovas; i el president de l’Agrupació Barça Veterans, Ramon Alfonseda. Borràs ha felicitat totes les persones que han fet possible el llibre i ha tornat a destacar la feina de l’Agrupació: “La nostra Agrupació crec que es distingeix de les altres agrupacions. Ser companys, ser amics i ajudar tots aquells exfutbolistes quan ho necessiten la fa ser molt especial”. 


Les vivències dels exjugadors, agrupades en un llibre
Beneficis solidaris
El llibre es podrà adquirir a partir de Sant Jordi a un preu de 6 euros. Els beneficis obtinguts per la venda de llibres es destinaran a la Fundació Barça Veterans, que vetlla per garantir una qualitat de vida digna als exjugadors del FCBarcelona. L’Agrupació tindrà una parada pròpia a la Rambla de Barcelona per vendre els llibres el dia de Sant Jordi.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana