Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


A Londres, a partir de la petició 782


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.04.2009 10:49

A Londres, a partir de la petició 782

www.fcbarcelona.cat


Aquest matí s’ha fet el sorteig de les 1.907 entrades disponibles per als socis del Barça que han mostrat el seu interès per anar a Londres. A partir de la petició número 782 fins la 1.577 es repartiran aquestes entrades.


La Sala París ha acollit aquest matí el sorteig públic de les entrades per viure en directe el partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions a Stamford Bridge, el proper 6 de maig. El número de petició afortunat ha estat el 782 i fins la petició 1.577, aniran a Londres.

Comunicació als afortunats

Entre aquest dimarts a la tarda i aquest dimecres, el club comunicarà als socis agraciats el procés per recollir les entrades. En total, des de dijous –quan es va obrir aquest procés- i fins aquest dilluns, es van presentar a través del lloc web del club un total de 4.130 peticions (que equivalen a 9.880 entrades), una xifra superior a les 1.907 entrades disponibles per als socis del FC Barcelona.

Viatge a Londres

El club posa a disposició de tots els socis que hagin resultat agraciats amb una entrada la possibilitat de viatjar, d’una manera fàcil i còmoda, el mateix dia del partit i tornar quan finalitzi l’enfrontament amb el paquet organitzat per l’agència RACC viatges.

Fes clic aquí per més informació.
A Londres, a partir de la petició 782


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana