Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Dimecres, cinquena edició de “Lletres, al camp!”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

20.04.2009 12:05

Dimecres, la cinquena edició de “Lletres, al camp!”

www.fcbarcelona.cat


El 22 d’abril, coincidint amb el Barça-Sevilla, tindrà lloc una nova edició de l’activitat “Lletres, al camp!”, una acció de promoció de les lletres catalanes que es realitza durant la segona quinzena d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi.


Aquest acte és organitzat des de l’any 2005 per la Institució de les Lletres Catalanes i la Fundació FC Barcelona.

Per aquesta edició del 2009 de “Lletres, al camp!”, que s’inclou dins les accions del Pla de Foment de la Lectura que impulsa el Govern, s’ha editat un opuscle que aplegarà onze autors reconeguts l’any 2008 amb premis a obra publicada. Els autors han creat un text de presentació d’ells mateixos i de l’obra guardonada concebut per a l’escenari peculiar i el públic ampli que el rebran.

Els onze escriptors, a la Llotja

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, convidarà els onze escriptors que participen en l’edició d’enguany de “Lletres, al camp!”, a presenciar el partit des de la Llotja de l’estadi i els rebrà a la Sala VIP de la Llotja del Camp Nou minuts abans de l’inici del partit. Aquests autors estaran acompanyats pel director de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Izquierdo.

Un dels reptes de la Institució de les Lletres Catalanes és fer presents els escriptors catalans i la seva obra també en els entorns on és menys previsible trobar-los. Entre aquests entorns, l’estadi de futbol té l’al•licient que permet posar en contacte amb el text literari en la nostra llengua el públic més ampli.

Cinc anys

Per la seva banda, un dels objectius del FC Barcelona i la seva Fundació, en tant que entitat que, més enllà de l’estricta activitat esportiva, representa uns valors cívics, nacionals i culturals, és oferir-se com a caixa de ressonància d’aquells moments o fets que millor encarnen aquests valors.

Aquest punt de confluència d’objectius entre la Institució i el FC Barcelona va donar peu fa cinc anys a una acció de promoció de les lletres catalanes al Camp Nou la segona quinzena d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi.
Dimecres, la cinquena edició de “Lletres, al camp!”


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana