Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les entrades per a Londres, fins dilluns


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.04.2009 19:58

Les entrades per a Londres, fins dilluns

www.fcbarcelona.cat


Fins aquest dilluns 20 d’abril, a les 19 h, estarà obert el procés de compra de les entrades per al partit de tornada de semifinals de la Lliga de Campions a Londres.


El procés és exclusiu per als socis del club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció d’entrades al lloc web, www.fcbarcelona.cat. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis en el cas que vulguin viatjar junts. El preu de les localitats és de 53 euros.

Sorteig públic si la demanda supera les entrades disponibles

Totes les sol·licituds s’estudiaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 21 d’abril se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. El 21 i 22 d’abril, el club comunicarà als socis agraciats el procés per recollir les entrades.

Cal recordar que la inscripció es considera una intenció en ferm de compra de l’entrada. Per tant, en el moment de fer la inscripció, es demanarà que s’introdueixin les dades d’una targeta bancària. En cas que s’accepti la petició d’entrada, ja sigui per assignació directa o bé per haver resultat agraciat en el sorteig, es carregarà de forma automàtica i immediata l’import de l’entrada i es formalitzarà la compra.

En el cas de peticions conjuntes, només cal facilitar les dades d’una targeta bancària, a la qual es carregarà l’import total de les entrades demanades. En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

Distribució de localitats

Per a aquest partit a Stamford Bridge, el club disposarà de 2.979 localitats. Com és habitual en les darreres temporades en eliminatòries de gran demanda, el 80% del total de les entrades disponibles per part del FC Barcelona es destinaran als socis i les penyes, i un 20% seran per als patrocinadors i els compromisos institucionals i esportius del club.
Les entrades per a Londres, fins dilluns
Viatge a Londres
El club posa a disposició de tots els socis que hagin resultat agraciats amb una entrada la possibilitat de viatjar, d’una manera fàcil i còmoda, el mateix dia del partit i tornar quan finalitzi l’enfrontament amb el paquet organitzat per l’agència RACC viatges.

Fes clic aquí per més informació.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana