Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


FCB-Bayern: divendres, entrades per a tothom


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

02.04.2009 18:00

FCB-Bayern: divendres, entrades per a tothom

www.fcbarcelona.cat


Aquest divendres s’obre un nou procés de venda d’entrades per al partit entre el Barça i el Bayern de Munic, dirigit a tots els socis del FC Barcelona i al públic en general.


Després del període de venda dirigit als socis sense abonament al Camp Nou, aquest divendres, 3 d’abril, s’inicia un nou procés de venda d’entrades per al partit d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions, entre el Barça i el Bayern de Munic.

Obert a tothom

Aquest nou procés de venda d’entrades està obert a tots els socis del FC Barcelona i també al públic en general. A partir de divendres, a les 10.00 hores, i fins al mateix dia de partit, el dimecres 8 d’abril, els socis i el públic en general poden adquirir la seva localitat per veure el duel entre el Barça i el Bayern.

Canals de venda

Els socis podran adquirir-les per mitjà de tots els canals de venda: el lloc web del club , el web i terminals Servicaixa de La Caixa, el telèfon 902 1899 00, als centres FNAC i Carrefour o bé a les taquilles del FC Barcelona. Es poden adquirir fins a sis entrades per carnet de soci i, a més, amb un descompte del 20% sobre la primera entrada.

El públic podrà comprar només en els centres FNAC i Carrefour o bé a les taquilles del Club. Es poden adquirir fins a sis entrades per compra.

Per més informació fes clic aquí .
FCB-Bayern: divendres, entrades per a tothom
En funció del Seient Lliure
L’adquisició de localitats dependrà, com és habitual, de la disponibilitat d’entrades derivada del Seient Lliure. Això és el que farà possible que a mesura que s’apropa el partit, vagin sortint noves entrades a la venda (aquelles alliberades pels socis amb abonament).


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana