Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Thuram, un exemple per als joves


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.12.2007 17:12

Thuram, un exemple per als joves

Marc Parramon


El defensa blaugrana va compartir una tarda amb els nens del Raval que participaven en les Jornades d'Esport Solidari, i en va obsequiar un amb dues entrades per al clàssic.


Liliam Thuram va apropar-se dijous al Centre d’Educació Infantil i Primària Collasso i Gil del Raval de Barcelona per visitar les activitats pràctiques de les Jornades d’Esport Solidari (JES) que s’estan duent a terme aquesta setmana en aquest barri de la ciutat comtal. Allà, un centenar de nanos l’esperaven per xerrar-hi una estona. “És important que els jugadors estiguem a prop dels infants, perquè ells ho agraeixen moltíssim”, va assegurar el francès.

Una sorpresa inesperada

QM3D7618.jpgThuram va tornar a demostrar la seva sensibilitat social interessant-se per les classes dels nanos i preguntant per la seva situació. El joves del Raval van demanar-li autògrafs, i fins i tot un d’ells va atrevir-se a demanar-li unes invitacions per al partit de diumenge .

Tifon, un jove marroquí de 13 anys, va canviar el seu semblant innocent per un de total perplexitat quan va veure que Thuram, amb tota normalitat, es va treure de la butxaca dues entrades per oferir-les-hi amablement. El blaugrana va valorar l’educació de la petició del jove i va voler recompensar-lo amb el que demanava. Tifon va ser felicitat pels seus companys pel sobtat regal i va comentar que aniria al partit amb algun familiar seu.
Thuram, un exemple per als joves
Balanç molt positiu de les JES
Després de 4 dies d’activitat intensa, les Jornades d’Esport Solidari tancaran les portes avui al vespre amb una fi de festa ben emotiva. El balanç, com al Marroc i al Senegal, resulta encoratjador. Durant quatre dies una quinzena d’educadors del districte de Ciutat Vella han après a utilitzar l’esport com a eina d’integració social. Una eina, sens dubte, de valor incalculable.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana