Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els socis no abonats compren 1.000 entrades


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

20.12.2007 19:33

Els socis no abonats compren 1.000 entrades

www.fcbarcelona.cat


Els socis no abonats han comprat 1.000 entrades aquest dijous; són les alliberades per mitjà del servei del Seient Lliure.


El socis no abonats poden aconseguir entrades per al partit de Lliga entre el FC Barcelona i el R. Madrid des de d'aquest dijous i fins divendres gràcies a les entrades que els socis abonats han alliberat amb el servei Seient Lliure. Fins a les 18 hores d’avui, s’han venut 937 localitats per al clàssic.

Les localitats es poden comprar al lloc web, als terminals Servicaixa de La Caixa o trucant al 902 18 99 00. Es poden adquirir fins a dues entrades per carnet de soci, amb un descompte del 5% sobre la primera entrada, i es poden recollir a les taquilles del club (accés 14) o als terminals Servicaixa.

Públic en general

A més d'aquest procés de venda exclusiu per als socis, també es preveu d'obrir-ne un altre per a la resta del públic. En aquest cas, serà a partir de dissabte, a les 9 h i fins al mateix moment de l'inici del matx, i es podran adquirir al lloc web , als terminals Servicaixa de La Caixa, al telèfon 902 1899 00 o bé les taquilles del FC Barcelona

En tots els casos, la xifra d'entrades disponibles van en funció de les localitats que s'alliberin mitjançant el Seient Lliure. És per això que el club torna a fer una crida a tots els socis abonats que ja hagin pensat no assistir al partit perquè posin a la venda la seva localitat mitjançant el sistema Seient Lliure i, d’aquesta manera, permetre a un altre barcelonista gaudir del partit. Cal recordar que al clàssic de la temporada passada es van quedar més de 1.000 seients buits, tot i la transcendència del partit.


Els socis no abonats compren 1.000 entrades
Alliberacions constants
El servei del Seient Lliure permet al soci amb abonament que no pot assistir a un partit a l’estadi posar a la venda la seva localitat abonada per a aquell partit en concret, cosa que es tradueix en una evolució constant de la disponibilitat d’entrades.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana