Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça, premiat per Turisme


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.12.2007 00:29

El Barça, premiat per Turisme

www.fcbarcelona.cat


El govern català ha concedit aquest dijous la Placa d’Honor del Turisme al FC Barcelona per la projecció internacional de Catalunya arreu del món.


Aquest dijous al vespre, en la 22a Nit del Turisme del 2007, la Generalitat de Catalunya ha distingit el Barça amb la Placa d’Honor per la seva contribució a la projecció internacional de Catalunya .

L’acte ha tingut lloc al Palau Nacional de Barcelona, al Parc de Montjuïc.

A01.jpgEls motius principals d’aquesta distinció són el fet d’haver lluït el símbol de Turisme de Catalunya a la samarreta del primer equip durant la gira d’estiu, presentar l’oferta turística de Catalunya i del Barça en cada desplaçament de la Lliga de Campions i participar en fires temàtiques.

D’altra banda, el Consorci de Turisme ha valorat que el FC Barcelona s’ha convertit en un reclam turístic, en un referent esportiu a tot el món i en un element identitari, cultural i social.
El Barça, premiat per Turisme
Cerimònia especial

L’acte ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, José Montilla, i el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, a més de les principals autoritats del Departament de Turisme de Catalunya. "El Barça és el nostre millor ambaixador", ha apuntat el president de la Generalitat.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana