Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El mosaic més gran del món, al Camp Nou


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

20.12.2007 12:45

El mosaic més gran del món, al Camp Nou

www.fcbarcelona.cat


26.000 cartolines, cada una de les quals contindrà quatre fotografies de barcelonistes, formaran diumenge un mosaic amb l’escut del Barça a la graderia del lateral del Camp Nou.


Els mosaics al Camp Nou, als minuts previs a les grans fites esportives, són ja una tradició. Però aquest diumenge, coincidint amb la disputa del clàssic, el FC Barcelona ha preparat una campanya innovadora per tal d’aconseguir crear el mosaic virtual més gran del món. D'aquesta manera, els socis i aficionats que assisteixin al camp podran gaudir de la materialització en viu i en directe d'aquest mosaic creat virtualment a la web.

La iniciativa, engegada gràcies al suport tecnològic de Hewwlett-Packard i la col•laboració del diari 'Sport', consistirà en el desplegament de 26.000 cartolines, en les quals hi haurà impreses 4 fotografies de seguidors blaugrana, sobre un fons d’un dels colors que conformen l’escut del Barça.

Encara hi ha temps

Tots aquells aficionats i aficionades culers que vulguin formar part d’aquest fotomosaic tenen temps fins demà per enviar tantes fotografies com vulguin d’ells o dels seus familiars mostrant el seu barcelonisme.

Per fer-ho, només cal connectar-se al web  de showtime. o al lloc oficial del Barça, www.fcbarcelona.cat, i seguir unes senzilles instruccions per adjuntar les fotografies.

Per aconseguir el mosaic virtual més gran del món només calien 10.000 fotografies i, de moment, la multinacional Hewwlett-Packard ja n’ha rebut més de 36.000.
El mosaic més gran del món, al Camp Nou
L’acord amb HP
Aquesta iniciativa s’emmarca dins un acord global entre el FC Barcelona i HP, sota la denominació 'Showtime'. L’objectiu és el del proveir de millors experiències, pel que fa a productes fotogràfics, els socis i simpatitzants del Barça per tal que puguin conservar el millor record de les seves vivències com a barcelonistes. Per mitjà de 'Showtime' es poden aconseguir productes fotogràfics d’alta qualitat que van des d’àlbums i calendaris fins a les fotografies virtuals amb jugadors del primer equip.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana