Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Patronat: l'activitat del primer semestre


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

17.12.2007 19:25

El Patronat repassa l'activitat del primer semestre

www.fcbarcelona.cat


La Sala París ha acollit aquest dilluns la reunió ordinària del Patronat de la Fundació, en la qual s'han repassat les activitats desenvolupades durant els últims sis mesos del 2007.


Aquesta trobada, celebrada a les 18.30 hores, ha servit per presentar les activitats del primer semestre de la temporada 2007/08, iniciada el mes de juliol de 2007. Entre altres temes, s’ha tractat l’estat actual de l’acord amb l’Unicef, el recent conveni signat amb la Unesco, l’evolució de la Xarxa Internacional de Centres Solidaris (XICS) i el desplegament del programa Esport i Ciutadania, i s'ha fet un esment especial al recurs pedagògic "Juga-la!".

La reunió ha comptat amb la presència d’una vintena de membres del Patronat, entre els quals hi havia l'advocat Miquel Roca, l'exjugador de bàsquet Juan A. San Epifanio i l'exjugador d'handbol i Duc de Palma Iñaki Urdangarín. A més dels membres del Patronat, també hi havia l’equip executiu de la Fundació i diversos membres de la junta directiva que pertanyen a aquest òrgan de la Fundació, com els vicepresidents Albert Vicens i Alfons Godall i la directiva Clàudia Vives-Fierro.
El Patronat repassa l'activitat del primer semestre


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana