Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça impulsa un premi literari


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

15.12.2007 12:35

El Barça impulsa un premi literari

www.fcbarcelona.cat


Aquest divendres, durant la celebració de la Nit de Santa Llúcia celebrada a Reus, el Barça i Òmnium Cultural han presentat el nou premi de narrativa juvenil que es lliurarà a partir de l’any que ve.


Durant la Nit de Santa Llúcia d’enguany —la Festa de les Lletres Catalanes—, organitzada per Òmnium Cultural i l’Ajuntament de Reus, s’ha anunciat la creació d’un nou premi de narrativa juvenil que es lliurarà per primer cop en la celebració de l’acte a Barcelona l’any 2008. Joan Laporta, president del FC Barcelona, i Jordi Porta, president d’Òmnium Cultural, han anunciat aquest projecte, que ha sorgit, una vegada més, de la col•laboració de les dues institucions de referència en l’àmbit cultural i esportiu. Les dues entitats uneixen forces, un cop més, per donar projecció a la cultura catalana.

Aposta pels autors joves

El premi ha estat ideat amb l’objectiu d’estimular la producció i la difusió d’obres de narració d’autors novells —de fins a 35 anys— en llengua catalana, adreçades a nois i noies. A més, la temàtica de les obres presentades haurà d’estar relacionada amb els valors de la ciutadania lligats a l’àmbit de l’esport. S’aconseguirà, així, estimular i fomentar l’escriptura i la lectura en els joves d’arreu dels Països Catalans.

L’import del premi serà de 4.000€, que aportarà la Fundació FC Barcelona, i, a més, el guanyador s’endurà un desplaçament per a un partit de la Champions League amb totes les despeses cobertes. L’obra serà publicada després de la signatura prèvia del contracte d’edició corresponent, tot i que encara no s’ha establert l’editorial que ho farà. 
 
El Barça impulsa un premi literari


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana