Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça, amb el foment de la llengua catalana


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

14.12.2007 21:01

El Barça, amb el foment de la llengua catalana

Míriam Nadal/Roger Bogunyà


Durant la roda de premsa posterior a la reunió de junta directiva a Vilafranca del Penedès, Joan Laporta ha reconegut que un tant per cent del taquillatge del Barça-Madrid anirà destinat al foment de la llengua catalana.


Joan Laporta ha explicat aquest divendres a Vilafranca del Penedès, on s’ha dut a terme la darrera junta itinerant de l’any, que el club donarà suport econòmicament el foment de la llengua catalana.

Dimarts se signarà l’acord

La junta directiva ha decidit que un tant per cent del taquillatge del Barça-Madrid anirà destinat al foment de la llengua catalana per mitjà d’un acord amb la Fundació Llull, en la qual participen Òmnium Cultural, Acció Valenciana i Obra Balear.

Aquest acord se signarà el dimarts dia 18 de desembre entre la Fundació del FC Barcelona i la Fundació Lllull.

Possibles accions legals

D’altra banda, la junta directiva ha valorat positivament l’estimació parcial de l’Audiència de Barcelona, que s’ha donat a conèixer aquest divendres: “És una molt bona notícia, perquè indica que la junta va actuar de manera responsable i amb bona fe”, han afirmat Joan Laporta i Alfons Godall.

El president ha reconegut també que la junta directiva està estudiant emprendre accions legals contra la Comissió Gestora que va convocar les eleccions per al 22 de juny del 2003.

Optimisme pel bon moment del club

En un altre sentit, la junta directiva s’ha mostrat optimista per la bona salut del club, ja que la darrera xifra de socis ha augmentat i ja és de 166.010.

El president, a més, ha explicat que Frank Rijkaard té tota la seva confiança i que serà entrenador del FC Barcelona fins que ell vulgui.

Dues visites

Abans d’aquesta roda de premsa, la junta directiva blaugrana, encapçalada pel president Joan Laporta, ha començat el dia visitant l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, on ha estat rebuda per l’alcalde la localitat, Marcel Esteve, cap a les 13.30 hores. Allà, Laporta ha dut a terme la signatura al llibre de la ciutat i s’ha produït també un intercanvi d’obsequis entre l’Ajuntament i el FC Barcelona.

Tot seguit, la junta s’ha desplaçat a la seu de la colla dels castellers de Vilafranca, Cal Figarot, on ha tingut lloc un nou intercanvi d’obsequis i on Laporta ha signat al llibre d’honor. Aprofitant que es trobaven a la seu dels castellers, el president ha posat molt d’èmfasi en la qüestió de fer pinya, un aspecte clau també al món del futbol.

A partir de les 8 de la tarda, el president Joan Laporta ha participat en un col•loqui del Fòrum de la Premsa Comarcal, que s’ha fet també a Vilafranca, concretament, a la sala de convencions de Caixa Penedès.
Foto: arxiu.
Foto: arxiu.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana