Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


L'essència del Barça, en dos llibres


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

club

13.12.2007 14:40

L'essència del Barça, en dos llibres

Àngels Prieto


'Barça, més que un club' i 'Universal Barça' són els títols dels dos darrers llibres del periodista Jordi Finestres, presentats aquest dijous a la sala de premsa del Camp Nou.


L’escriptor i periodista Jordi Finestres ha presentat aquest dijous les seves darreres obres, 'Barça, més que un club' i 'Universal Barça'. El primer forma part d’una trilogia de llibres de gran format en què el material gràfic hi té un paper preponderant. Segons ha explicat Finestres, aquesta tercera edició “inclou no només els títols de l’era Rijkaard, sinó també el fenomen del Barça com a més que un club al món i la implicació del club en projectes solidaris”.

Versió de butxaca

Pel que fa a 'Universal Barça', es tracta d'una publicació en format de butxaca pensada i dirigida als nous barcelonistes, especialment el públic estranger. De fet, ambdues obres han estat publicades per l’editorial Angle en versió trilingüe (català, castellà i anglès). També hi ha una versió en francès, alemany i japonès del llibre 'Universal Barça'.

Vocació internacional

L’acte de presentació ha tingut lloc a la sala de premsa de l’estadi, amb la presència del vicepresident primer del club, Albert Vicenç, que ha mostrat la satisfacció del club per “l’aposta de l’editorial de publicar un llibre sobre el Barça dirigit al públic estranger”, i ha afirmat: “Això demostra que el nostre club ha traspassat les nostres fronteres i desperta l’interès de milers de persones d’arreu del món”.
L'essència del Barça, en dos llibres
L’obra de Finestres
L’escriptor Jordi Finestres és l’autor d’altres llibres sobre el FC Barcelona, com 'El cas Di Stéfano', 'Barça!', 'Mites del Barça' i 'El Barça en guerra: 1936-1939'. Finestres és periodista i col•labora a 'La Vanguardia' i la revista 'Sàpiens'.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana