Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


L’acord FCB - Unicef, premiat per la LFP


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

12.12.2007 11:08

L’acord FCB - Unicef, premiat per la LFP

Marc Parramon


El Futbol Club Barcelona rep dimecres a Madrid el Premi d’Or del I Festival Internacional de Publicitat i Comunicació de Futbol, creat per la Lliga de Futbol Professional (LFP), a la millor Acció Social per l’acord establert amb l’Unicef.


La gala d’entrega es durà a terme a la Sala ‘Moma’ de Madrid a les 20.00 hores. A l’acte hi assistiran més de 300 convidats, i hi haurà representants de bona part dels equips de la Lliga de Futbol Professional. Per part de FC Barcelona, recollirà el guardó Lander Unzueta, director executiu de la Fundació FC Barcelona.

espotunicefnencat.jpgEl primer palmarès del Festival Internacional de Publicitat i Comunicació de Futbol ha mencionat l’entitat blaugrana atorgant-li el Premi d’Or a la Millor Acció Social per l’acord signat, per mitjà de la seva Fundació, amb l’Unicef. El jurat, format per especialistes del món del màrqueting, la publicitat i el futbol, ha valorat molt positivament aquesta pionera iniciativa solidària que ha tingut una repercussió d’abast mundial. L’acord, signat el 5 de setembre de 2006 a la seu de les Nacions Unides, a Nova York, ha desplegat el seu primer programa a Swazilàndia, país visitat per una delegació blaugrana recentment.

A la categoria de millor acció social, compartint guardó amb el FC Barcelona, també s’ha premiat l’agència Euro RSCG per la campanya 'Por los que nos quedan' per a BBVA Bancomer.

La campanya publicitària també té premi

Per donar ressò públic a aquesta col·laboració amb l’Unicef, el FC Barcelona va encarregar un anunci a l’agència publicitària Contrapunto que també ha estat premiada. Concretament, aquest equip de publicistes rep el Premi de Plata en la categoria de Millor Gràfica pel procés de disseny d’aquesta campanya, tant des del punt de vista conceptual com estètic. El jurat ha guardonat la poderosa imatge que mostrava un nen del tercer món envoltat de brutícia en un abocador emmarcat per les línies d’una porteria de futbol.
L’acord FCB - Unicef, premiat per la LFP
Altres premiats
Bassat Ogivly – Fundació Ernest Lluch rebrà el Premi de Plata a la Millor Acció Social per la iniciativa ‘Partit per la Pau’, que es va celebrar la temporada passada al Camp Nou. Pel que fa al Club Gimnàstic de Tarragona, s’endu el Premi de Bronze al millor esdeveniment per la celebració del seu ascens a Primera Divisió.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana