Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça i les Corts: història compartida


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

11.12.2007 18:00

El Barça i les Corts: història compartida

www.fcbarcelona.cat


Aquest dimarts s’ha presentat, a la Sala París, el llibre “Les Corts i el Barça: vuitanta-cinc anys d’història compartida”, a càrrec del responsable del Centre de Documentació del FC Barcelona, Manel Tomàs.Aquest acte ha comptat amb la presència del vicepresident primer del FC Barcelona, Albert Vicens, i els directius Joan Franquesa i Jacint Borràs. També hi han participat la regidora i presidenta del Consell Municipal de les Corts, Glòria Martín, i la regidora del districte, Montserrat Sánchez.

Aquesta publicació ha estat dirigida per l’Arxiu Municipal de les Corts i forma part de la col•lecció municipal “Memòria de Barcelona”. El llibre amplia la bibliografia sobre les Corts d’acord amb la voluntat del districte d’impulsar més el coneixement del barri. 

Dos camps al barri

DRS_8455.JPG“Aquest llibre és una sinopsi de l’especial relació que, des del 1922, manté el FC Barcelona amb el barri de les Corts, primer per mitjà del camp de les Corts, fundat el 20 de maig d’aquell any, i després mitjançant el Camp Nou, esplèndida realitat des del 24 de setembre del 1957”, ha apuntat l’autor, Manel Tomàs, que des del 1992 és el responsable del Centre de Documentació i Estudis del FC Barcelona.

DRS_8443.JPGSegons el vicepresident Albert Vicens, el llibre és un recull exhaustiu i molt ben fet. “El títol –Les Corts i el Barça– és un encert. El Barça és un veí més de les Corts. És on hi ha, en proporció, més concentració de socis”, ha explicat Vicens.

Davant del modern fenomen de la deslocalització de molts estadis respecte dels centres de les ciutat, Vicens ha subratllat els lligams del Barça amb l’espai actual: “El Barça ha de quedar-se al barri. N'és la vida i el batec”.El Barça i les Corts: història compartida
Material exclusiu
El llibre inclou més de cent cinquanta fotografies, la majoria cedides pel club, així com plànols, cartells i acudits gràfics apareguts a la premsa.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana