Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Swazilàndia: una experiència inoblidable


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

07.12.2007 16:59

“Hem de recuperar l’esperança dels nens de Swazilàndia”

Àngels Prieto


El directiu de l’àrea social Rafael Yuste ha qualificat de colpidora i inoblidable l’experiència viscuda a Swazilàndia, on ha pogut conèixer sobre el terreny els primers resultats de l’aliança entre el FC Barcelona i l’Unicef.


Rafael Yuste no oblidarà mai els tres dies que, juntament amb el president Joan Laporta i una delegació del FC Barcelona, ha passat a Swazilàndia . El directiu blaugrana ha pogut comprovar, in situ, el resultat del primer any de treball a l’estat sud-africà, gràcies a l’aportació econòmica del FC Barcelona i la seva Fundació. “Realment, no es pot descriure amb paraules les sensacions que et provoca el fet de veure els ulls d’uns nens sense cap tipus d’esperança, la majoria d’ells malalts de sida. Volem que recuperin l’esperança —ha explicat Yuste—, però per això han de poder viure. Sense vida no hi ha esperança, i aquest és ara el nostre objectiu”.

“El nostre ajut és com l’aigua de pluja”

P1180061x1x.JPGLa situació a Swazilàndia és dramàtica, amb més de 100.000 nens orfes per culpa de la sida, i per això la col•laboració humanitària és tan important. “El representant d’Unicef al país, Jama Gulaid, ens va dir que el nostre ajut era com l’aigua de la pluja: cada gota que cau del cel és una gota de felicitat”, continua Yuste.

Gràcies al milió i mig d’euros que el FC Barcelona ha destinat a Swazilàndia, l’Unicef hi ha pogut construir pous d’aigua potable i latrines i ha ajudat a la construcció de 23 Centres de Suport Comunitari per acollir molts d’aquests nens i nenes orfes.

“Hem de recuperar l’esperança dels nens de Swazilàndia”
Un club amb ànima

Rafael Yuste ha recordat l’esperit solidari del club: “El Barça és un club amb cor i amb ànima, i per això teníem aquesta voluntat d’ajudar els més desfavorits, especialment la població infantil”.


Yuste ha reconegut també que aquesta experiència l’ha fet reflexionar i valorar encara més la sort que tenim d’haver nascut en el primer món.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana