Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Tribut al centenari de l’escoltisme


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

07.12.2007 12:45

Tribut al centenari de l’escoltisme

www.fcbarcelona.cat


El Barça ha organitzat diverses activitats, prèvies al partit contra el Deportivo, per commemorar els cent anys del moviment escolta mundial.


Amb motiu de la celebració del centenari del moviment escolta, aquest diumenge, abans del partit de Lliga entre el FC Barcelona i el Deportivo, el Camp Nou acollirà un acte organitzat per la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG) per celebrar aquesta efemèride. S’hi passarà un vídeo promocional de l’escoltisme, el locutor oficial hi llegirà un text commemoratiu i voluntaris de les tres associacions membres de la FCEG -Acció Escolta de Catalunya, Escoltes Catalans i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya- hi desplegaran una lona.

Any de celebracions

El moviment escolta mundial, l’organització juvenil més gran del planeta, celebra el 2007 el seu centenari. Des de l’Organització Mundial del Moviment Escolta (WOSM) i l’Associació Mundial de Noies Guies (WAGGGS) s’ha dut a terme un seguit d’activitats i propostes en l’àmbit mundial, la culminació de les quals va ser el 21è Jamboree Mundial, l’estiu passat, al qual es van aplegar més de 40.000 escoltes d’arreu del món.

Seguiment a Catalunya

La Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge, entitat que representa l’escoltisme català en l’àmbit nacional i internacional, també ha celebrat aquest aniversari amb un seguit d’actes dirigits tant al col•lectiu escolta com a la societat en general. Aquests actes s’han concretat en la visita a Barcelona del Dr. Eduardo Missoni, secretari general del Moviment Escolta Mundial; la participació d’un contingent de 150 persones al 21è Jamboree Mundial; un acte commemoratiu institucional al Parlament de Catalunya, i la celebració multitudinària del centenari al Camp Nou.
Tribut al centenari de l’escoltisme


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana