Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Barça-Madrid: Prioritat per als socis no abonats


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.12.2007 12:29

Barça-Madrid: Prioritat per als socis no abonats

www.fcbarcelona.cat


Tres dies abans del partit FC Barcelona-Madrid, que es disputarà el cap de setmana del 23 de desembre al Camp Nou, el club tornarà a donar preferència als socis no abonats per aconseguir entrades per a aquest enfrontament corresponent a la jornada 17


El club obrirà aquest nou procés en exclusiva per als socis sense abonament gràcies a les entrades que els socis abonats hagin alliberat amb el servei Seient Lliure. Les dates d’aquest procés es donaran a conèixer quan es concreti la data d’aquest partit.

Els socis no abonats podran comprar les localitats al lloc web www.fcbarcelona.cat, als terminals Servicaixa de La Caixa o trucant al 902 18 99 00. Es podran adquirir fins a dues entrades per carnet de soci, amb un descompte del 5% sobre la primera entrada, i es podran recollir a les taquilles del club (accés 14) o als terminals Servicaixa.

10-03-07_Camp_Nou_06_copia.jpg Pel públic en general

D’altra banda, i en funció de la disponibilitat d’entrades, el club també obrirà un procés de venda per als socis i el públic en general el dia abans i el mateix dia del partit. Els socis, amb abonament o sense, i el públic en general també podran comprar les localitats a qualsevol dels punts de venda habituals: el lloc web del club, els terminals Servicaixa de La Caixa, trucant al 902 18 99 00 o les taquilles del FC Barcelona (accés 14, a partir de les 9 del matí, o accés 9, a partir de les 10 del matí). Els socis també podran adquirir fins a dues entrades per carnet de soci amb un descompte del 5% sobre la primera entrada.

Recordem que el club obre anualment un període de venda d’entrades anticipades a l’inici de temporada. Al setembre es van posar a la venda 1.800 entrades per a socis sense abonament per al Barça-Madrid, que es van esgotar al mateix dia.

Barça-Madrid: Prioritat per als socis no abonats
La importància del Seient Lliure
El club torna a fer una crida a tots els socis abonats que ja hagin pensat no assistir al partit perquè posin a la venda la seva localitat mitjançant el sistema Seient Lliure i, d’aquesta manera, permetre a un altre barcelonista gaudir del partit. Els seients es poden alliberar al lloc web www.fcbarcelona.cat, trucant al telèfon 902 18 99 00 i als terminals de Servicaixa de La Caixa.

El servei del Seient Lliure permet al soci amb abonament que no pot assistir a un partit a l’estadi posar a la venda la seva localitat abonada per a aquell partit en concret, cosa que es tradueix en una constant evolució de la disponibilitat d’entrades.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana