Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Convidats a la Setmana del Llibre de Cooperació


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

30.11.2007 22:30

Convidats a la Setmana del Llibre de Cooperació

Marc Parramon


Edmílson, Thuram i la Fundació FC Barcelona han participat en la II Setmana del Llibre de Cooperació, unes jornades en què la literatura i la solidaritat van de la mà.


La Fundació FC Barcelona ha estat convidada a la II Setmana del Llibre de Cooperació, que s’ha celebrat del 26 a l'1 de desembre a les Cotxeres de Sants de Barcelona. Marta Segú, directora de Projectes Internacionals de la Fundació, va participar en la xerrada del divendres dia 30 titulada “Després del gol”. Ha estat un espai per debatre sobre l’esport i la cooperació, i on s’han valorat les actuacions de les institucions i dels professionals de l’esport en aquesta matèria.

30.11.07_ED_01.jpgLa xerrada “Després del gol” també va comptar amb l’aportació de Jose Edmílson i Lilian Thuram. Ambdós jugadors han compartit taula amb Marta Segú i Jil Van Eyle, fundador del ‘teaming’. Els jugadors blaugrana van exposar la tasca de les seves fundacions respectives i van fer palès el seu compromís davant les injustícies i els conflictes socials.

La Setmana del Llibre de Cooperació és una plataforma per a la difusió de llibres de temàtica social de diverses entitats i editorials especialitzades en temes de solidaritat, per tal d’aconseguir una àmplia oferta i una total cobertura de temàtica.

La mostra de Pep Bonet, protagonista

Les jornades d’aquest any han centrat la seva temàtica en la situació de Palestina i se n’han projectat documents audiovisuals. L’exposició ‘L’impacte del VIH/sida: vida i esperances dels orfes de Swazilàndia’ també ha format part d’aquesta Setmana del Llibre de Cooperació. L’exposició de Pep Bonet sobre la realitat dels nens orfes d’aquest país sud-africà ha iniciat el seu itinerari participant en aquestes jornades. Una vintena de fotografies d’aquesta mostra s’han exposat a les Cotxeres de Sants durant els sis dies que han durat aquestes jornades i han esdevingut un dels punts més visitats del recinte.
Convidats a la Setmana del Llibre de Cooperació

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Edmilson té la consciència tranquil•la
Després de l'acte, Edmílson va lamentar la interpretació negativa que es va fer de l'entrevista que va concedir a TV3. El jugador va assegurar que tenia la consciència tranquil•la i que en cap moment va voler perjudicar l'equip o el club.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana