Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


150.000 batecs blaugranes per a la recerca


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

29.11.2007 15:26

150.000 batecs blaugranes per a la recerca

www.fcbarcelona.cat


El Futbol Club Barcelona, a través de la Fundació, aportarà 150.000 euros a la Marató de TV3, destinada aquest any a la investigació de malalties cardiovasculars. Els diners corresponen a la recaptació del Trofeu Joan Gamper.


El President del Barça, Joan Laporta, ha fet entrega aquest migdia al director de la Televisió de Catalunya, Francesc Escribano, del xec per valor de 150.000 euros, o el que és el mateix, 150.000 batecs blaugranes per a la recerca.

Els diners corresponen a una part de la recaptació del Trofeu Joan Gamper, la qual el club havia decidit destinar a l’estudi de les cardiopaties, coincidint amb la mort del jugador del Sevilla, Antonio Puerta.

Més recursos per a la recerca

A més de la donació a la Marató, el club destinarà 65.000 euros més a l’Hospital Sant Joan de Déu, per a les intervencions de les malalties cardiovasculars dels nens d’un centre hospitalari del Marroc, i 15.000 euros més a les investigacions del doctor Ricard Serra-Grima, que és el cardiòleg adscrit als serveis mèdics del FC Barcelona.
150.000 batecs blaugranes per a la recerca

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Pilota firmada pels jugadors
La plantilla del primer equip també ha volgut col•laborar amb la Marató, que es celebrarà el dia 16 de desembre. El capità de l’equip, Carles Puyol, ha fet entrega al director de TV3 d’una pilota firmada per tots els jugadors, que serà subhastada durant la Marató.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana