Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El mosaic virtual més gran del món, al clàssic


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

29.11.2007 13:00

El mosaic virtual més gran del món, al clàssic

www.fcbarcelona.cat


El Barça ha posat en marxa una innovadora campanya que té per objectiu crear el mosaic virtual més gran del món amb fotos de barcelonistes d’arreu del món. El mosaic es farà al Camp Nou, abans del Barça-Madrid, previst per al 23 de desembre.


Tots els seguidors blaugranes estan convidats a format part de l’escut del club en aquest fotomosaic virtual enviant fotografies que mostrin el seu barcelonisme. La participació activa de tots els seguidors serà imprescindible per aconseguir l’objectiu comú de fer el mosaic virtual més gran del món amb fotografies d’aficionats.

Aquest mosaic serà possible gràcies al suport tècnic de Hewwlett-Packard i la col•laboració del diari “Sport”. Les 26.000 cartolines que formaran l’escut tindran impreses els milers de fotografies enviades pels seguidors, i es desplegarà a la zona del lateral del Camp Nou. A la resta de l’estadi, el mosaic mostrarà altres signes del barcelonisme, com la senyera i els colors blaugrana.
El mosaic virtual més gran del món, al clàssic
Com participar en el mosaic
Tothom que vulgui que la seva fotografia formi part d’aquest mosaic ha d’accedir al web http://www.fcbshowtime.com/ o a www.fcbarcelona.cat. D’una manera molt senzilla, tot els barcelonistes podran enviar tantes fotos com vulguin. Tan sols cal entrar al web i adjuntar la fotografia que es desitgi. La data límit per lliurar les fotos és el 21 de desembre.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana