Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Laporta: "Vull donar un nou impuls al projecte"


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.11.2007 13:53

Laporta: "Vull donar un nou impuls al projecte"

David Saura


El president Joan Laporta ha justificat el procés de reordenació de la junta directiva amb el desig de "donar un nou impuls al projecte" de la junta i "engrescar els companys a assumir noves responsabilitats".


Aquesta nova distribució de les responsabilitats pretén, segons ha explicat Joan Laporta, que hi hagi una "il•lusió renovada" entre els integrants de la junta, "els quals assumeixen noves responsabilitats perquè es tracta de gent capaç i preparada". També ha destacat la "total disposició" dels directius per encarregar-se d’aquestes noves funcions i ha reiterat la confiança en els executius del club per assumir aquesta "remodelació global". "La situació del club va bé, però ha d'anar millor", ha resumit .

Una decisió madurada

El president del FC Barcelona ha insistit, durant la roda de premsa en què ha exposat els canvis interns de la junta directiva, que la decisió no està motivada per cap situació conjuntural, sinó que estava meditada des de finals de la temporada passada: "Ha estat molt meditat. Volia aplicar-los abans que s'acabés l'any. He deixat reposar aquests pensaments i ara era el moment idoni per aplicar els canvis". A més, ha comentat que els canvis "estan pensats per governar el club fins al final del mandat", sense que hi hagi una "finalitat electoral" al darrere.

Més "muscle" per a l'àrea esportiva

reestructuracio3.JPGDe les decisions preses per Joan Laporta, en destaca la recuperació de la vicepresidència esportiva, que ara assumirà Marc Ingla, amb l'objectiu de "donar muscle" a aquesta àrea. En aquest sentit, el president ha destacat les virtuts del fins ara vicepresident de l'àrea de màrqueting: "És una persona responsable, amb maduresa i una gran capacitat de treball i analítica. Manté el cap fred en els moments difícils i és un apassionat del futbol".

Les funcions de la vicepresidència esportiva

Pel que fa a les funcions que haurà d'assumir Marc Ingla, el president ha destacat que el vicepresident esportiu haurà de vetllar perquè s'apliquin les polítiques decidides per la junta, definir les directius estratègiques de l'àrea esportiva i participar en les decisions que es prenguin. Tot això, "sense interferir en la tasca de l'entrenador i el secretari tècnic, cosa que no vol dir que no hi hagi d'intercedir", ha matisat Joan Laporta.

reestructuracio2.JPGEl president del club ha reiterat la confiança en el secretari tècnic, Txiki Begiristain, que ha fet "una feina excel•lent" i que ha tingut un paper molt destacat en les incorporacions d'aquesta temporada. També ha reforçat la tasca de Frank Rijkaard i el seu estil de direcció: "No volem que canviï. Cadascú té el seu estil. És un estil que ens agrada i que ha demostrat que pot portar a l'èxit". En tots dos casos, Laporta considera que hi haurà una "perfecta sintonia" amb Marc Ingla.

Ferrer, nou vicepresident

A més de les noves funcions d'Ingla, en aquesta reestructuració també s'ha nomenat un nou vicepresident: Jaume Ferrer. L'extresorer serà l'encarregat "d'aconseguir implementar el màrqueting del segle XXI, que és el màrqueting social", segons ha explicat el president. Per tant, Jaume Ferrer haurà d'aplicar els criteris de responsabilitat social corporativa en totes les accions de màrqueting del club.

També cal destacar els canvis que afecten un altre vicepresident, Alfons Godall, que seguirà com a responsable de l'àrea social, però que ara també serà el portaveu de la junta. Pel que fa a Joan Boix, també està integrat en l'àrea social, i compatibilitzarà aquesta funció amb la de tresorer. Finalment, Albert Perrín serà l'encarregat d'acompanyar els jugadors en els compromisos internacionals amb les seves seleccions.
Laporta: “Vull donar un nou impuls al projecte“

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Les novetats a les seccions
A més dels canvis en les vicepresidències, les seccions del club també s'han reordenat. Jaume Ferrer continuarà assumint la responsabilitat de l'handbol, però, en el cas del bàsquet, serà Josep Cubells qui se'n farà càrrec, a més de continuar al capdavant del futbol sala i de les seccions amateurs. Pel que fa a l'hoquei patins, serà Antoni Rovira qui estarà al capdavant de la secció.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana