Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Ingla exposa el Barça global


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.11.2007 20:06

Ingla exposa el Barça global

www.fcbarcelona.cat


El Barça ha estat present aquest dimecres en la setmana de la Internacionalització de Catalunya 2007 a la Fira de Barcelona. El vicepresident Marc Ingla ha explicat el procés d’expansió mundial del club.


El vicepresident del FC Barcelona, Marc Ingla, ha pres part com a conferenciant en una jornada sobre estratègies d’expansió mundial, en què el Barça també és un exemple. El club basa les seves accions sobre dos pilars: l’excel•lència esportiva (bon joc, joc net i jugadors amb estil) i el compromís social. “Nosaltres ens creiem que som 'més que un club', i això ens distingeix dels altres”, ha remarcat Ingla, que considera que acords com el de l’Unicef són “genuïns” amb els valors que des del 1899 té l’entitat.

La importància dels èxits

ingla_1.jpgEl vicepresident Marc Ingla ha reconegut la importància dels èxits esportius per fer créixer la influència i el poder d’atracció del club. “El nostre aparador, el nostre producte-estrella, és la Lliga de Campions, la qual és clau per projectar-nos”, ha dit, per bé que ha matisat que no només els ingressos fan créixer el club, sinó que també ho fa el compromís social.

Ingla ha descrit l’actual panorama de la indústria del futbol: s’està produint un trencament entre els clubs locals i els clubs globals, entre els quals hi ha el Barça. Canvia el model: el futbol no només és la gespa i el joc, també és espectacle. “El Barça té una posició capdavantera en la societat globalitzada i mediatitzada. Tenir grans jugadors i guanyar títols ajuda a projectar-nos, i és el que hem explicat: com capitalitzem la projecció internacional”, ha reconegut Ingla.

Marc Ingla durant la conferència a la Fira de Barcelona. Foto: Joan Mariño.
Marc Ingla durant la conferència a la Fira de Barcelona. Foto: Joan Mariño.
Satisfacció pel conveni amb la UNESCO
“Amb acords com el de la UNESCO ens fem grans”, ha reconegut Ingla pel que fa a la signatura de divendres del conveni amb l’organització internacional. El vicepresident ha subratllat la satisfacció del club per vincular-se a organismes internacionals, com fa un any ja va succeir amb l'Unicef.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana